Laser Tales

Haarscherpe website en copywriting voor start-up Laser Tales

Een jonge ondernemer met grote ambities benaderde ons. ‘Ik heb een start-up in lasergraveren en lasersnijden, Laser Tales. Ik wil groeien. Kunnen jullie daarbij helpen?’

Wat een heerlijke vraag! Onze passie is het laten groeien van bedrijven, dus we gaven een volmondig ‘ja’ als antwoord.

Het laserspel kon beginnen. Let’s go!

Wat we voor Laser Tales deden: Branding , Storytelling , Webdesign

Communicatie-oplossingen dankzij lasergraveren en lasersnijden

In een brainstorm tussen onze copywriter en Laser Tales vatten we de diensten en producten van Laser Tales samen in 1 heldere zin: ‘Laser Tales biedt communicatie-oplossingen dankzij lasergraveren en lasersnijden’.

Deze communicatie-oplossingen zijn divers: van gegraveerde logoplaatjes uit kunststof voor een havenbedrijf tot een in metaal uitgesneden foto van een kind.

Het uitgangspunt dat Laser Tales communicatie-oplossingen biedt, zou de hoofdboodschap gaan vormen op de homepage, van waaruit de verschillende toepassingen van lasersnijden en lasergraveren uitgediept zouden worden.

Hoe wij Lasertales.be bouwden

We gingen in 3 stappen te werk.

 

motionmill - wireframing

Stap 1: wireframes en copywriting

Een website begint altijd met een digitale schets, een zogenaamde wireframe. Wij zijn ervan overtuigd dat je een betere website krijgt wanneer er van tevoren al webteksten zijn. Daarom ging onze copywriter aan de slag om tegelijkertijd de schetsen en de teksten te maken. Deze werkwijze overstijgt het domein van pure copywriting; we betreden het territorium van user experience-design. De user experience (of gebruikservaring) hoort in ieder webdesignproces voorop te staan.

Stap 2: Design

Wanneer zowel klant als copywriter tevreden zijn over de teksten en wireframes, komt het project in de handen van onze grafische ontwerpers. Zij verrijken de grijze schets met kleuren, vormen, schaduwen, logo’s en afbeeldingen. Er ontstaat een huisstijl!

Stap 3: Het bouwen

Nadat het grafisch ontwerp de goedkeuring van de klant heeft gekregen, gaan we over tot het daadwerkelijke bouwen van de site. Daarvoor zijn onze technische mannen en vrouwen verantwoordelijk. De programmeurs zetten het ontwerp om in een technisch goed werkende website.

Laser-Tales-Lasersnijden-en-lasergraveren-Antwerpen

Lasertales.be staat online

Klik op de grote, rode knop hieronder en bewonder het resultaat. Onze samenwerking met Laser Tales houdt echter niet op. Wij zullen deze jonge start-up blijven adviseren. Voor een snelle groei van een nieuwe onderneming is online marketing vaak een aanjager. Wij houden onze ogen open voor opportuniteiten die ten goede komen van onze laservrienden!

lasertales.be

Wil je ook een nieuwe website?

Heb je een nieuwe website nodig die je zelf up-to-date kan houden? Wij zijn dé WordPress-experts uit Antwerpen. Wij ontwerpen en bouwen jouw website.

De koffie staat klaar

Motionmill