Haarscherpe website en copywriting voor start-up Laser Tales

Een jonge ondernemer met grote ambities benaderde ons. ‘Ik heb een start-up in lasergraveren en lasersnijden, Laser Tales. Ik wil groeien. Kunnen jullie daarbij helpen?’ Wat een heerlijke vraag! Onze passie is het laten groeien van bedrijven, dus we gaven een volmondig ‘ja’ als antwoord. Het laserspel kon beginnen. Let’s go!

Laser-Tales-Lasersnijden-en-lasergraveren-Antwerpen

 

Communicatie-oplossingen dankzij lasergraveren en lasersnijden

In een brainstorm tussen onze copywriter en Laser Tales vatten we de diensten en producten van Laser Tales samen in 1 heldere zin: ‘Laser Tales biedt communicatie-oplossingen dankzij lasergraveren en lasersnijden’. Deze communicatie-oplossingen zijn divers: van gegraveerde logoplaatjes uit kunststof voor een havenbedrijf tot een in metaal uitgesneden foto van een kind. Het uitgangspunt dat Laser Tales communicatie-oplossingen biedt, zou de hoofdboodschap gaan vormen op de homepage, van waaruit de verschillende toepassingen van lasersnijden en lasergraveren uitgediept zouden worden.

Hoe wij Lasertales.be bouwden

icon

analyze

Een website begint altijd met een digitale schets, een zogenaamde wireframe. Wij zijn ervan overtuigd dat je een betere website krijgt wanneer er van tevoren al webteksten zijn. Daarom ging onze copywriter aan de slag om tegelijkertijd de schetsen en de teksten te maken. Deze werkwijze overstijgt het domein van pure copywriting; we betreden het territorium van user experience-design. De user experience (of gebruikservaring) hoort in ieder webdesignproces voorop te staan.

icon

design

Wanneer zowel klant als copywriter tevreden zijn over de teksten en wireframes, komt het project in de handen van onze grafische ontwerpers. Zij verrijken de grijze schets met kleuren, vormen, schaduwen, logo’s en afbeeldingen. Er ontstaat een huisstijl!

icon

develop

Nadat het grafisch ontwerp de goedkeuring van de klant heeft gekregen, gaan we over tot het daadwerkelijke bouwen van de site. Daarvoor zijn onze technische mannen en vrouwen verantwoordelijk. De programmeurs zetten het ontwerp om in een technisch goed werkende website.

Wil je een website die de aandacht trekt en je meer laat verkopen?

motionmill logo 2024 wit

Motionmill is jouw referentie voor webdesign in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je branding, ontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Motionmill