Support

Heb je een probleem? Heb je nood aan een hulplijn? Ben je op zoek naar professioneel advies? Motionmill biedt met veel plezier support. Een luisterend oor. We zijn bereikbaar via mail of telefoon.

Eenmalig hulp nodig?

De online wereld is omvangrijk: websites, webwinkels, online adverteren, zoekmachineoptimalisatie, noem maar op. Het levert je ongetwijfeld regelmatig vragen op.

Je kunt een probleem krijgen waar je niet uit geraakt: je website hapert, een Facebookpagina komt maar niet van de grond. Of wat dacht je van die mailing die last minute de deur uit moet, maar waarvoor niemand tijd heeft?

Wij helpen je. We bieden websitesupport en zijn altijd bereikbaar via telefoon of mail. Ook als het maar voor één keer is helpen we je graag uit de brand.

 

Regelmatig hulp nodig?

Misschien zit je wel vaker met vragen? Of heb je nood aan een vaste partner die advies kan geven over online communicatie? Denk aan de volgende zaken:

  • Er moeten regelmatig aanpassingen aan uw website gebeuren;
  • Er moet maandelijks een nieuwsbrief de deur uit;
  • Je wilt opvolging op vlak van social media;
  • Er moet wekelijks content gecreëerd worden voor je bedrijfsblog;
  • Je hebt af en toe nood aan offline materiaal, zoals een leuke flyer, een tof naamkaartje of ander drukwerk.

Dan raden we je een pre-paid supportcontract aan. Voor een vast aantal uren per kwartaal helpen we je verder aan een gereduceerd uurtarief.

Neem contact met ons op voor meer info.

Zoek je advies?

Je hebt nood aan een strategie? Of aan een nieuwe website met een sterk design? Een partner voor je online communicatie? Of een partij die sterk is in storybranding? Die samen met jou je doelen uitzet en de tools in huis heeft om deze daadwerkelijk te bereiken? Die ervoor zorgt dat de juiste mensen je bedrijf vinden?

Over Motionmill

Motionmill is een webdesignbureau in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je brandingontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Grotesteenweg 91
2600 Antwerpen-Berchem

T: +32 (0)3 286 80 40

E: info@motionmill.com

Facebook Certified Media Buying Professional in Antwerpen

Motionmill