Support op maat voor website- en marketingzaken

Heb je een probleem met je WordPress-website of online marketing? Heb je nood aan een hulplijn? Ben je op zoek naar professioneel advies?

Motionmill biedt met veel plezier support. Wij zijn het luisterend oor dat je nodig hebt. We zijn bereikbaar via mail, telefoon of bij ons op kantoor in hartje Antwerpen.

Eenmalig hulp nodig?

De online wereld is omvangrijk: websiteswebwinkelsonline adverterenzoekmachineoptimalisatie, noem maar op. Het levert je ongetwijfeld regelmatig vragen op.

Je kunt een probleem krijgen waar je niet uit geraakt: je website hapert, een Facebookpagina komt maar niet van de grond. Of wat dacht je van die mailing die last minute de deur uit moet, maar waarvoor niemand tijd heeft?

Wij helpen je. We bieden websitesupport en zijn altijd bereikbaar via telefoon of mail. Ook als het maar voor één keer is helpen we je graag uit de brand.

Regelmatig hulp nodig?

Misschien zit je wel vaker met vragen? Of heb je nood aan een vaste partner die advies kan geven over online communicatie? Denk aan de volgende zaken:

  • Er moeten regelmatig aanpassingen aan uw website gebeuren;
  • Er moet maandelijks een nieuwsbrief de deur uit;
  • Je wilt opvolging op vlak van social media;
  • Er moet wekelijks content gecreëerd worden voor je bedrijfsblog;
  • Je hebt af en toe nood aan offline materiaal, zoals een leuke flyer, een tof naamkaartje of ander drukwerk.

Dan raden we je een pre-paid supportcontract aan. Voor een vast aantal uren per kwartaal helpen we je verder aan een gereduceerd uurtarief.

Mogen wij je de support bieden die je zoekt?

Als je bedrijf digitale ondersteuning nodig hebt mag je altijd bij ons aankloppen.

Hebben we bijvoorbeeld copywriting gedaan voor je website? Dan kunnen we je trainen hoe je in dezelfde stijl en op hetzelfde kwaliteitsniveau teksten kunt schrijven voor toekomstige pagina’s. Bouwden we een WordPress-website voor je? Dan kunnen wij je trainen om die te onderhouden. En ook als nieuwe klant willen we je zeker verder helpen.

motionmill logo 2024 wit

Motionmill is jouw referentie voor webdesign in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je branding, ontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Motionmill