Support op maat voor website- en marketingzaken

Heb je een probleem met je WordPress-website of online marketing? Heb je nood aan een hulplijn? Ben je op zoek naar professioneel advies? Motionmill biedt met veel plezier support. Wij zijn het luisterend oor dat je nodig hebt. We zijn bereikbaar via mail of telefoon.

 

Gratis offerte nodig?

Eenmalig hulp nodig?

De online wereld is omvangrijk: websiteswebwinkelsonline adverterenzoekmachineoptimalisatie, noem maar op. Het levert je ongetwijfeld regelmatig vragen op.

Je kunt een probleem krijgen waar je niet uit geraakt: je website hapert, een Facebookpagina komt maar niet van de grond. Of wat dacht je van die mailing die last minute de deur uit moet, maar waarvoor niemand tijd heeft?

Wij helpen je. We bieden websitesupport en zijn altijd bereikbaar via telefoon of mail. Ook als het maar voor één keer is helpen we je graag uit de brand.

Regelmatig hulp nodig?

Misschien zit je wel vaker met vragen? Of heb je nood aan een vaste partner die advies kan geven over online communicatie? Denk aan de volgende zaken:

  • Er moeten regelmatig aanpassingen aan uw website gebeuren;
  • Er moet maandelijks een nieuwsbrief de deur uit;
  • Je wilt opvolging op vlak van social media;
  • Er moet wekelijks content gecreëerd worden voor je bedrijfsblog;
  • Je hebt af en toe nood aan offline materiaal, zoals een leuke flyer, een tof naamkaartje of ander drukwerk.

Dan raden we je een pre-paid supportcontract aan. Voor een vast aantal uren per kwartaal helpen we je verder aan een gereduceerd uurtarief.

Motionmill - Wordpress support Antwerpen

Mogen wij je de support bieden die je zoekt?

Klik op de knop en treed met ons in contact.

Motionmill