Leestijd 2 minuten

Deze 12 griezelige lettertypes voor Halloween geven jouw merk de ultieme horrorsfeer

Ben je op zoek naar spookachtige lettertypes om dit Halloween-seizoen in je ontwerpprojecten te gebruiken? Ontdek deze 12 horrorfonts in allerlei verschillende stijlen en letters. Ze zijn perfect om jouw merk deze Halloween een spookachtige uitstraling te geven!

Griezelige lettertypes Halloween

Je kan de meeste van de onderstaande griezelige lettertypes kopen voor persoonlijk of commercieel gebruik. Ik heb echter ook enkele gratis Halloween-lettertypes toegevoegd die je kosteloos mag gebruiken.

 

1. Wax Museum — (GRATIS)

Dit spookachtige lettertype is ontworpen door Dustin Williams. Het is geïnspireerd op de klassieke Chamber of Horror Wax-musea uit de jaren ’70 en ’80. Dit gratis lettertype bevat normale en druppelversies van het lettertype.

Download Wax Museum >

Gratis horrorlettertype griezelig font Halloween

 

2. Karloff

Karloff is een van dé klassieke griezelige lettertypes. Het is de perfecte typografie voor alle spookachtige beelden die je deze Halloween maakt. Wees creatief door speciale effecten aan dit lettertype toe te voegen of blijf bij een zwart-witcompositie voor een spookachtige vintagestijl.

Download Karloff >

Horror lettertype Halloween

 

3. Slasher Flick

Zoek je Halloween-lettertypes die doodsangst uitstralen, dan heb je Slasher Flick nodig. Het is een horrorlettertype dat letterlijk is gemaakt voor ‘slasher’-films. Beïnvloed door horrorfilms uit de jaren ’80, brengt Slasher Flick het bloedbad naar jouw branding. Gebruik dit lettertype in je filmtitels, boekomslagen, posters van optredens, skateboards, verpakkingen en meer.

Download Slasher Flick >

Halloween font horror lettertypes

 

4. Pentacle

Pentacle is een lettertypecombinatie van Design Surplus. Het pakket bevat meer dan 130 griezelige, door apothekers geïnspireerde pictogrammen. Of je nu de gothic en schreefloze versie gebruikt, de lettertypen werken perfect samen en kunnen ook op zichzelf staan.

Download Pentacle >

Horror font eng lettertype

 

5. Screature

Screature is geïnspireerd op de klassieke Hollywood-film Fanged Frankenstein’s from the Deep. Dit enge font is met de hand getekend in Maine, de horrorhoofdstad van Amerika. Het is daar gemaakt door de mensen van Remedy667. Screature zal je ontwerpen, projecten en producten nieuw (en griezelig) leven inblazen.

Download Screature >

Halloween lettertype

 

6. Corpse Bride — (GRATIS)

Corpse Bride is een lettertype dat volledig in hoofdletters is. Het is een gratis spookachtig lettertype ontworpen door Ulrich Planer en gepresenteerd door Kern Club. Gebruik dit lettertype om je ontwerpen een leuke maar toch sinistere look en feel te geven.

Download Corpse Bride >

Free Halloween font gratis

 

7. Scary Skelly

Scary Skelly is een decoratief Halloween-lettertype geïnspireerd op klassiek spookachtige skeletten. De letters zijn elk gemaakt van handgetekende botten, een gewaagde en leuke stijl voor elk spookachtig project.

Download Scary Skelly >

Halloween font skeletten botten

 

8.Melt

Als je op zoek bent naar smerige, druipende Halloween-lettertypes voor je grafische ontwerp, dan is dit griezelige font iets voor jou. Dit opvallende lettertype is digitaal met de hand gemaakt. Het is een extreem gedetailleerd font dat perfect is voor je vintage-ogende horrorposters of andere spookachtige ontwerpen.

Download Melt >

Lettertype gesmolten letters

 

9. Witchy

Witchy is een vloeiend brushscript-lettertype, handgeschreven door Dixie Type Co. Gebruik Witchy voor je Halloween-feestuitnodigingen, afbeeldingen voor social media en elk ander Halloween-decor. Dit heksenlettertype komt standaard met 3 spinnendoodles en 8 ligaturen.

Download Witchy >

Lettertype heksen enge letters

 

10. Voodoo

Dit is een gekrast, gekrabbeld Halloween-lettertype dat volledig in hoofdletters staat. Voodoo wordt bovendien standaard geleverd met ruim veertig bijpassende krabbelillustraties (voodoopoppen, spinnen, geesten, schedels en meer).

Download Voodoo >

Voodoo lettertype

 

11. Dreadful

Zoek je griezelige lettertypes die geïnspireerd zijn door klassieke horrorfilms en vintage stripverhalen? Kies Dreadful! Het lettertype Dreadful kan het beste worden gebruikt voor koppen, logo’s, posters en boekomslagen. Je download bevat als bonus ook Halloween-flyersjablonen, citaten en illustraties.

Download Dreadful >

Horrorfilm lettertype

 

12. Moonhells

Moonhells is een griezelig lettertype dat is gemaakt als aanvulling op alle door Halloween geïnspireerde ontwerpen. Het lettertype heeft een sterk karakter en is bovendien voorzien van diverse extra’s. Denk daarbij aan flyersjablonen en een ruime verzameling Halloween-iconen.

Download Moonhells >

Horror lettertype

 

Spookachtige lettertypes voor Halloween

Graag wil ik Dribble bedanken voor de inspiratie voor dit artikel. Ik hoop dat je deze verzameling spookachtige lettertypen komende Halloween goed kan gebruiken in je drukwerk en online media. Veel plezier met ontwerpen!

Deel dit bericht

Wij delen graag onze kennis met je.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt 1 keer in de twee weken een leerzame, mooie, grappige, gelukkig makende mail.

Naam(Vereist)
* verplichte velden
Privacy(Vereist)
Hidden
Segment
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
motionmill logo 2024 wit

Motionmill is jouw referentie voor webdesign in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je branding, ontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Motionmill