Vastgoed De Koster

Een vrouwelijke huisstijl en pakkende slogan voor Vastgoed De Koster

Bij een goed ontworpen huisstijl hoort een allesomvattende slogan. Vastgoed De Koster uit Antwerpen klopte voor beide zaken aan bij Motionmill.

Voor Vastgoed De Koster bood de naam zelf de nodige inspiratie voor de slogan. Want vastgoed is een kostbaar goed en dat is iets wat Iris De Koster naar waarde weet te schatten. Et voilà… de nieuwe baseline ‘Wij schatten uw vastgoed naar waarde’ was een feit!

Wat we voor Vastgoed De Koster deden: Branding

Wij schatten uw vastgoed naar waarde

Ontwerp nieuwe huisstijl

Vastgoed De Koster heeft zijn sporen op de vastgoedmarkt al een tijd verdiend onder een andere naam, maar besloot om voortaan haar activiteit voort te zetten onder een nieuwe naam. Iris De Koster staat voor een persoonlijke aanpak en wilde dat haar bedrijf dat ook uitstraalde.

Motionmill maakte een grafisch ontwerp met een stijlvolle, vrouwelijke huisstijl. Deze huisstijl wordt gekenmerkt door een sierlijk doch robuust lettertype met een donkerblauw dat vertrouwen opwekt en een zacht roze voor die onmiskenbare vrouwelijke touch.

Zo legden we een basis voor een consistente branding die gemakkelijk toepasbaar is over veel dragers, zoals naamkaartjes, een presentatiemap, immoborden, stickers, een gevelbanier, advertenties, enzovoort.

Branding agency voor jou

Ben je ook op zoek naar een bureau voor branding, webdesign, storytelling en online marketing in Antwerpen? Heb je behoefte aan een partner om een volledige campagne uit te tekenen? Wij helpen je.

BEL, MAIL OF BEZOEK ONS

Motionmill