Woorden en webdesign voor dé fietsenwinkel van Antwerpen

Niets is belangrijker voor De Geus dan het contact met de klanten. In de winkel kunnen ze dat perfect. Op online gebied vroegen ze hulp aan Motionmill. Een goed idee, want het is een hele uitdaging om webteksten te schrijven die zowel goed leesbaar zijn als positief bijdragen aan de SEO. Om de webteksten in een mooi jasje te steken gaven we de hele website een nieuw webdesign.

‘Wij verkopen niet zomaar fietsen, wij verkopen mobiliteit.’

Een bedrijf met zo’n heldere visie vraagt om een website die deze visie naar voren brengt.

SEO-vriendelijke teksten en afbeeldingen

Onze copywriter nam de teksten op de homepage, de ‘over ons’-pagina en de productcategoriepagina’s (zoals die over elektrische fietsen) onder handen. Er waren vier redenen om dit te doen:

  1. Om hoger te scoren in Google. Want in de teksten werden SEO-termen opgenomen die terugkomen in paginatitels en afbeeldingsnamen.
  2. Om de klant sneller te laten vinden wat hij zoekt. Want een heldere tekst legt jou in een oogopslag uit waar een pagina over gaat.
  3. Om een sfeer te communiceren. Want woorden zijn samen met foto’s dé manier om mensen in de juiste stemming te brengen.
  4. Om professioneler over te komen. Want niemand neemt een bedrijf dat niet fatsoenlijk kan schrijven serieus.

 

Storytelling voor meer beleving

Bij de redesign van de website moest de sfeer en visie van De Geus kon beter naar voren komen. Op de homepage de drie kernwaarden van De Geus geplaatst en er werden voldoende commerciële vlakken om fietsen te tonen toegevoegd. En we maakten plaats voor beleving: het blogoverzicht toont de meest recente verhalen, social proof in de vorm van reviews, en een Instagram-feed. (De Geus is bijzonder actief op de social media!)

De Geus weet dat een website geen statisch ding is, maar een dynamisch communicatiemiddel waarmee je regelmatig bezig moet zijn. Daarom blijft Motionmill zich inzetten om de inhoud en het ontwerp van de website te blijven verbeteren.

 

 

fietsendegeus.been doorlopend proces

Wil je een website die de aandacht trekt en je meer laat verkopen?

motionmill logo 2024 wit

Motionmill is jouw referentie voor webdesign in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je branding, ontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Motionmill