Leestijd minuten

WordPress-hosting: een stevige basis

Jouw website heeft zijn plek nodig op het internet. Die plek heet ‘hosting’. Het is misschien niet het meest bruisende deel van ons internetwereldje, maar wel een belangrijke. Want zelfs het sterkste gebouw heeft een stevige fundering nodig. Anders zakt alles wat je opbouwt (hoe straf ook) na een tijdje in elkaar. Zorg daarom voor goede hosting voor je (WordPress-)website.

WordPress-hosting Antwerpen

Een website in topvorm

En net als bij gebouwen is ook onderhoud belangrijk. Het houdt je bouwwerk langer fris en up-to-date. Je vermijdt dat problemen zich opstapelen en alles veroudert totdat het niet meer te overzien is.

Als website-eigenaar wil je alle mogelijkheden van je online portaal maximaal benutten. Je wilt de gebruikers een geweldige ervaring geven. Zoek daarom naar een hostingbedrijf dat je helpt tot in het kleinste detail. De hostingprovider zet dan samen met jou je website op. Zo ben je zeker dat technisch alles perfect geïnstalleerd is en alle mogelijke features getest en compatibel zijn. Hosting, FTP, PHP, database, DNS, domeinnaam… je hoeft je er niet in te verdiepen. Laat het aan de provider over!

De hostingaanbieder heeft nu de sleutels in handen om je website steeds up-to-date te houden: er worden back-ups van je website gemaakt (voor het geval dat er iets misgaat) en je kunt gegarandeerd zijn van een uiterst strenge beveiliging. Zo krijg je een website die in topvorm is. Niet alleen op het moment dat de website ‘live’ gaat, maar ook lang daarna.

 

Voordelen van een goede hosting

Een goede hosting zorgt dat je website snel laadt. Het levert dus een goede gebruikservaring en tevreden bezoekers. Die bezoekers kopen hun producten op je site. Ze zullen jouw website delen of er naar linken. Dit beïnvloedt jouw ranking in de zoekmachines positief, wat perfect is voor je zoekmachineoptimalisatie of SEO.

De hosting mag dan de basis zijn, maar deze basis zorgt voor een kettingreactie aan positieve effecten.

 

 

WordPress-hosting op maat

Hosting is heel technisch en er heel wat komt bij kijken. Zorg dat je er met je hoofd bij bent, tot in de details. Anders vergeet je dingen… Dan is alles mooi volgens de regels van de kunst opgebouwd, denk je, maar staat er toch nog ergens een achterdeurtje wagenwijd open.

Zoek daarom een partner met kennis van zaken. Iemand die het hele plaatje door en door kent.

Kleine waarschuwing: hier volgt een stukje schaamteloze zelfpromotie. Ik hoop dat je het niet erg vindt. ?

We hoorden de vraag al van verschillende kanten:

‘Kunnen jullie voor onze website zorgen zoals jullie dat voor jullie eigen websites doen?’

‘Natuurlijk!’ dachten we meteen. Daarom heeft Motionmill het hostingbedrijf WPorters in het leven geroepen, een volledige WordPress-hosting en -beveiligingsservice. Managed WordPress Hosting, zoals dat heet.

websitehosting Antwerpen

Met WPorters leveren we het exacte antwoord op bovenstaande vraag: voor een WordPress-website zorgen alsof het er een van ons is.

Als klant geeft jou dat talloze voordelen:

  • De hosting is helemaal aangepast aan WordPress;
  • Het is snel en betrouwbaar;
  • Updates van WordPress, themes en plug-ins worden doorgevoerd;
  • Er worden back-ups gemaakt;
  • Beveiliging tegen alle mogelijke hacks is standaard.

We nodigen je uit om meer voordelen te ontdekken op de website van WPorters.

Deel dit bericht

Wij delen graag onze kennis met je.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt 1 keer in de twee weken een leerzame, mooie, grappige, gelukkig makende mail.

Naam(Vereist)
* verplichte velden
Privacy(Vereist)
Hidden
Segment
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
motionmill logo 2024 wit

Motionmill is jouw referentie voor webdesign in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je branding, ontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Motionmill