E‑learning opzetten in een WordPress‑website

E-learning is vandaag niet meer weg te denken. Aanvankelijk greep men vooral uit noodzaak naar digitaal leren. Het zal je niet verbazen dat werkgevers massaal e-learning gebruikten om personeel op te leiden tijdens coronapandemie. Maar steeds vaker wordt het ook gekozen omdat het gewoon supergoed werkt!

Maar hoe zet je als bedrijf een e-learningtraject op binnen je WordPress-website? Wij helpen je graag

Goed opgeleide collega’s – altijd!

Dankzij e-learning die geïntegreerd is in je WordPress-website zorg je ervoor dat jouw collega’s ook van thuis uit leerstof verwerkt krijgen. Wij regelen dat er videochats gedaan kunnen worden, dat leerboeken gedeeld kunnen worden, en dat alle andere technische en grafische aspecten tiptop zijn.

En dat doen we op maat van jouw wensen. Jij geeft aan welke onderdelen je zelf kan doen. Wij leggen ons toe op de rest.

Wij integreren e‑learning in je WordPress‑website

Tijdens de coronacrisis heeft ons team voor meerdere bedrijven de e-learning op punt gezet. Niet alleen voor toen, maar ook voor nu en voor de toekomst. Want e-learning is here to stay!

motionmill logo 2024 wit

Motionmill is jouw referentie voor webdesign in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je branding, ontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Motionmill