Zirkus opent de deuren met een makeover, deuren en pasta!

Zirkus opent de deuren met een makeover, deuren en pasta!

 
Motionmill

 

 
Een nieuwe creatieve workspace in hartje Berchem…
 
Met de plek waar vroeger een crèche gevestigd was – ons koetshuis achteraan in de tuin – wilden we wel eens wat nieuws gaan doen. Nu beginnen de snode plannen stilaan vorm te krijgen: het wordt een creatieve workspace voor netwerkevents, workshops, trainingen en zoveel meer.
 
Een uitgelezen plek om fijne, nieuwe mensen te ontmoeten. Alvast op donderdag 25 oktober, vanaf 17u in de Grotesteenweg 91. Maar zeker ook daarna.
 
De ruimtes, de tuin en de gang van het oude koetshuis gaan we gebruiken én ter beschikking stellen om te vergaderen, tentoon te stellen, te koken, te leren, te fotograferen, te mediteren, plezier te maken,….

Verder leggen onze kippen Tik, Tok en Donald elke dag een ei en groeien er ondertussen tomaten, pompoenen en kruiden. Na de eerste proefopstellingen mikken we op een grote oogst in 2019.

 

Kippen, pompoenen en pasta  

 
Niets van dat alles zonder jullie! Dus we willen jullie graag uitnodigen om kennis te maken en voorzien we een hapje en een drankje. Wie weet krijgen jullie wel een leuk idee om van de ruimtes gebruik te maken. Alles is bespreekbaar, donderdag, indien je erbij kan zijn, of even goed ervoor of daarna.

Voor de aftrap op donderdag 25 oktober wordt er alvast gekookt door Giorgio Longo, chef van Pastificio marie en laat Lander van Bottleneck je zijn heerlijkste wijnen proeven, van vaak ongekende – en dus onbeminde – domeinen. Er zijn tentoonstellingen van Micha met haar (ver)wonderlijke collages, Rafael Balrak zijn nieuwste foto’s en juwelen van Anne-Sophie De Campos Resend’s.

Ik hoop van harte jullie te mogen ontvangen.

Fijne groeten, Mark

 

 

RSVP
 

 
 
 
 
 
 
 
 

 
Zirkus
Grotesteenweg 91
2600 Berchem
+32 (0)3 286 80 40

Facebook
 
 
This email was sent to {EMAIL}

You received this email because you are registered with Motionmill
 
 
 
© 2018 Motionmill
 

motionmill logo 2024 wit

Motionmill is jouw referentie voor webdesign in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je branding, ontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Motionmill