Word jij de Bernie Sanders van de ondernemers?

 
Motionmill

 

 
Word jij de Bernie Sanders van de ondernemers?
 

 
Tijd om het volk toe te spreken! 
 
Nee, wij van Motionmill proberen geen politieke boodschap te verspreiden. Wat we wél doen, is constant zoeken naar de meest doeltreffende manieren om een doel te bereiken.
 
 
Bundel je krachten met toegewijde fans en verspreid samen met hen je boodschap.
 
 
Ik wens je een succesvolle week,
Mark Tollenaere
 
PS Ken jij een (politieke) organisatie in België die al aan participatiemarketing doet? Laat het mij weten door te antwoorden op deze mail!
 

 
Wat is participatiemarketing en wat heb je er als ondernemer aan?
 
De Amerikaanse presidentskandidaat Bernie Sanders bouwt geen campagne maar een beweging. Het briljante aan zijn aanpak is dat hij op korte tijd veel volgelingen weet te verzamelen.
 
Participatiemarketing, dat is het woord dat ik heb gegeven aan deze aanpak. Het is een concept waarin je je fans aanspreekt om actief mee te helpen een doel te bereiken.
 
Het is een vorm van marketing die aan terrein wint. Waarom dat zo is? En wat jij er als ondernemer aan hebt? Dat is wat ik je ga vertellen vandaag.
 

LEES MEER
 

Meer inspiratie voor ondernemers

 
 

Deze designers durfden uit de doos te stappen

 
Een designer die écht out of the box durft te werken is zeldzaam. Gelukkig doen sommige ontwerpers het anders. Lang leve die personen! Tijd om hen in de schijnwerpers te zetten? Jazeker!
 

LEES MEER
 

Een website laten bouwen in Antwerpen

 
Van lokale bedrijven, culturele organisaties tot internationale bedrijven in de haven van Antwerpen: we voorzagen al vele stadsgenoten van een sprankelend webdesign.
 

LEES  MEER
 

 
Motionmill
Grotesteenweg 91
2600 Antwerpen
+32 (0)3 286 8040
info@motionmill.com 
 

 


Facebook


Twitter


LinkedIn

 
 
Je ontvangt deze e-mail omdat je geregistreerd bent bij Motionmill

 
 
 
© 2019 Motionmill
 

motionmill logo 2024 wit

Motionmill is jouw referentie voor webdesign in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je branding, ontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Motionmill