Succesvol online ondernemen? Leer in 10 minuten de basics van hyperpersonalisatie

 
Motionmill

 

 
“Mark, hoe doen die grote jongens dat toch?”
 

 
Een nieuwe klant met een bescheiden webshop voor de Vlaamse en Nederlandse markt stelde mij vorige week dé vraag die brandt op de lippen van vele ondernemers:
 
“Hoe slaagden grote jongens als Booking.com en Zalando erin om zo groot te worden?”
 
Het antwoord luidt: hyperpersonalisatie.
 
Het loont zich om je hierin te verdiepen. Mijn collega schreef een introductie in hyperpersonalisatie. Nee, dit leeswerk gaat je geen dagen kosten. Neem een kop koffie. Tegen de tijd je koffie op is, is het artikel uitgelezen.
 
 
Ik wens je een stralende week,
Mark Tollenaere
 
PS Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen op het gebied van hyperpersonalisatie? Antwoord gewoon op deze mail!
 

 


Leer in 10 minuten de basics van hyperpersonalisatie
 
Verkoop je producten of diensten via het internet? Is het antwoord ja, blijf dan lezen. Ik heb tien minuten van je tijd nodig, meer niet. Want je moet iets weten: het is zeer waarschijnlijk dat jouw klanten niet tevreden zijn met de hoeveelheid persoonlijk aandacht die ze van jou krijgen.
 
Dat is niet mijn mening, maar die van de consument. Klanten verwachten personalisatie van hun online shoppingervaring. Slechts 22% van alle consumenten is tevreden met de mate van personalisatie die ze van merken krijgen.
 
Bovendien is het zo dat 71% van de consumenten frustratie ervaart wanneer hun winkelmoment onpersoonlijk is. Daar tegenover staat gelukkig dat 44% van de consumenten bereid is om opnieuw bij jou te kopen wanneer ze wél een goede personalisatie ervoeren.
 
Dat laatste cijfer biedt voor jouw onderneming een kans. En die kans leidt — als je alles goed doet — tot meer omzet. Hyperpersonalisatie is dé manier waarop webshops en andere online verkopers het voor elkaar krijgen.
 

HET HELE ARTIKEL
 

Meer inspiratie voor ondernemers

 


 

6 marketingblogs die ondernemers moeten lezen

 
Leer van onze Jennifer. Ze vertelt jou van welke marketingblogs jij als ondernemer wijzer wordt. (Kennis is macht. En macht betekent in de online wereld meer omzet.)
 

LEES MEER


 

Ben je klaar voor de no-nonsense-economie?

 
Wist je het al? Het goed ontvangen artikel dat Motionmill schreef voor het bekende marketingplatform Frankwatching is nu ook te lezen op onze eigen website.
 

LEES  MEER
 

 
Motionmill
Grotesteenweg 91
2600 Antwerpen
+32 (0)3 286 8040
info@motionmill.com 
 

 


Facebook


Twitter


LinkedIn

 
 
Je ontvangt deze e-mail omdat je geregistreerd bent bij Motionmill

 
 
 
© 2019 Motionmill
 

motionmill logo 2024 wit

Jouw referentie voor webdesign in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je branding, ontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Motionmill