REMINDER: Google verdubbelt de prijs van z’n mailboxen!

 
Motionmill

 

 
REMINDER
⚠️ Belangrijk: uw mailboxen op het domein {{ contact.DOMAIN }}
Beste klant,

 

Ja, dat leest u goed: de prijs gaat in 1 klap x2. Dat laat ons ook bijzonder weinig keuze: als u uw mailboxen bij Google wilt behouden, dan zal de prijs van uw volgende factuur verdubbelen (120 euro wordt 240 euro ex. btw per jaar). Daar is weinig aan te doen, al willen wij u graag een alternatief bieden via een partner die uw mailboxen kan beheren aan de huidige prijs op het platform van Microsoft.

 

Het overzetten van uw mailboxen gebeurt zonder onderbreking in het mailverkeer, zodat er geen berichten verloren gaan. U krijgt wel nieuwe logingegevens om uw mails uit te lezen.

 

Indien nodig kunnen we uw bestaande mailarchief overzetten op het nieuwe platform. Afhankelijk van de hoeveelheid berichten en het aantal mailboxen kan dit een aantal uren in beslag nemen. De uurprijs die hiervoor gevraagd wordt is 75€ (ex. btw). U krijgt op voorhand een indicatie op basis van uw situatie.

 

Het staat u uiteraard vrij om uw mailboxen zelf te beheren en te migreren, indien u zich niet kan vinden in de opties die wij u kunnen bieden.

 

We zetten de alternatieven hier nog eens op een rij:

 

  • Uw mailboxen blijven bij Google Mail: uw volgende factuur zal aan de hand van de nieuwe prijs opgemaakt worden.
  • Uw mailboxen worden overgezet op het Microsoft 365-platform tegen dezelfde prijs. Uw mail wordt vanaf dan beheerd door een partner, die u ook kan bijstaan met de configuratie op uw computers of uw netwerk.
  • Migratie van het bestaande archief: op basis van uren à 75€ per uur (ex. btw) via de nieuwe partner.
  • U beheert zelf uw mailboxen.

 

Laat ons zo snel mogelijk weten welke oplossing voor u het meest geschikt is. Vanaf 1 oktober hanteren wij de nieuwe tarieven die ons door Google opgelegd worden.

 

Hebt u hierover nog vragen, dan kan u ons altijd bellen op 03/286 80 40.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Dirk Verbeeck
Motionmill BV
 

 
Motionmill
Grotesteenweg 91
2600 Antwerpen
+32 (0)3 286 8040
info@motionmill.com
 

 


Facebook


Twitter


LinkedIn


Instagram

 

 
Je ontvangt deze e-mail omdat je geregistreerd staat in het klantenbestand van Motionmill. Dit betreft een uitzonderlijke e-mail. Wil je ook onze reguliere tweewekelijkse nieuwsbrief ontvangen vol tips & tricks? Schrijf je hier in.

 
 

 
© 2022 Motionmill
 

motionmill logo 2024 wit

Motionmill is jouw referentie voor webdesign in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je branding, ontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Motionmill