Over mooie vrouwen, Vladimir Poetin en jouw marketing

 
Motionmill

 

Lees het artikel

 
Toen ik in de jaren ’70 meer haar had en minder buik, was ik de man in België met de slechtste aanpak van de liefde.
 
Ik werd steevast stapelverliefd op het mooiste meisje uit mijn omgeving (die vaak al een vriendje had) en adoreerde haar jarenlang van een afstand. Als ik eindelijk de moed vond om haar mijn liefde te verklaren, werd ik keihard afgewezen.
 
Ik moest niet al mijn eieren in één mand leggen, was wat ik leerde.
 
Het gas van Poetin is populair bij de EU-landen. Zo populair zelfs dat Poetin het gas in zijn politieke spellen kan gebruiken. En wij, de EU, kunnen alleen van een afstand toekijken. Zoals ik ook toekeek naar de vrouwen die mijn hart gestolen hadden.
 
De EU moet niet alle eieren in één mand leggen, is wat de EU nu leert.
 
Deze les is toe te passen in elk aspect van het bestaan, tot het ondernemerschap aan toe. Bijvoorbeeld…
 
…als het gaat om omnichannelmarketing. Een sympathieke klant van Motionmill kondigde onlangs trots aan dat hij zijn zaak gaat professionaliseren door te investeren in omnichannel.
 
Goed idee, zeg ik daarop. Maar wees kritisch op alles-in-één omnichannelsoftware, voeg ik eraan toe.
 
Programma’s als Lightspeed bieden weliswaar alle functies in één pakket, maar is zo’n pakket wel even krachtig in alle aspecten van online ondernemen, zoals SEO en e-commerce? No way dat zo’n programma WooCommerce, de meest gebruikte e-commerce tool wereldwijd, overtreft.
 
En wat als er iets mis gaat bij Lightspeed? Of als Lightspeed ophoudt te bestaan? Dan zit je zonder verkoopinfrastructuur.
 
Je hebt immers al je eieren in één mand gelegd.
 
Omnichannelmarketing moet voor groeiende KMO’s dé prioriteit hebben in 2022. Maar wees kritisch. Daarom deze week twee artikelen over omnichannelmarketing: het eerste vertelt de basics van omnichannel, het tweede is een kritisch inzicht.
 

Lees het artikel
Multichannel vs. Omnichannel: zo herken je de verschillen
 
Waarom is omnichannelmarketing een trend? Hoe verschilt het van het oudere multichannel? Leer de basics van omnichannel.
 

Lees het artikel
Onverwachte nadelen van omnichannel (en hoe je ermee om moet gaan)
 
Ontdek de belangrijke nadelen én hoe je ze een positieve twist kan geven. Lees onze kritische inzichten over omnichannel.
 

 
Neem niets voor zoete koek aan als het om je marketing gaat.
  
Mark Tollenaere 
 
PS De beste wensen voor het nieuwe jaar. Hulp nodig in 2022 met webdesign, marketing, branding of storytelling? Bel me! Laten we er samen het beste van maken.
 

Lees het artikel
97.669 KEER GELEZEN
Mijlpaal op Frankwachting!
 
Wow! Onze copywriter Vincent staat op plaats 6 van meest gelezen auteurs van 2021. Zijn artikelen van vorig jaar werden 97.669 keer bekeken. ↪ Ontdek al zijn schrijfwerk voor Frankwatching.

Wat je misschien nog niet wist…

 
❤️ WooCommerce evolueert: hun webshopsoftware heeft sinds kort een native plug-in waarmee je veilig betalingen kan accepteren, cashflow kan bijhouden en inkomsten vanaf je dashboard kan beheren.    LEES MEER »
 
❤️ Aangezien de pandemie nog niet lijkt te willen ophouden, vertrouwen bedrijven meer dan ooit op intranetten voor de interne samenwerking.    LEES MEER »
 
❤️ Regel 6 van goed logo-ontwerp: een logo moet kunnen ademen.   LEES MEER »
 
❤️ De Nederlander wil koffie, de Vlaming champagne.   LEES MEER »
 
  
 

 
Motionmill
Grotesteenweg 91
2600 Antwerpen
+32 (0)3 286 8040
info@motionmill.com
 

 


Facebook


Twitter


LinkedIn


Instagram

 

 
Je ontvangt deze e-mail omdat je geregistreerd bent bij Motionmill

 
 

 
© 2022 Motionmill
 

motionmill logo 2024 wit

Motionmill is jouw referentie voor webdesign in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je branding, ontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Motionmill