Motionmill gaat nu nóg verder om jou te helpen

Motionmill gaat nu nóg verder om jou te helpen

 
Motionmill

 

 
Ondernemers zeggen het vaak: ‘Ik zou willen dat mijn bedrijf iets meer opvalt. Dat ik iets meer omzet draai.’
 

 
Het kan, daarvan zijn wij overtuigd. De juiste woorden verrichten wonderen. Wij helpen jou. Motionmill lanceert het discipline van storybranding voor Belgische klanten. Lees verderop meer.
Bovendien gaan we ondernemers helpen met diepgaande artikelen. Inspiratie voor Ondernemers noemen we dat. Wil je handige tips en tricks om met je website of webshop meer succes te behalen? We geven je hieronder drie artikels. En we beloven dat er elke week minstens 1 nieuwe verschijnt.
 
Ik wens je een succesvolle week,
Mark Tollenaere
 

 
Bouw een beter verkopend merk met storybranding
 
Storybranding draait om het uitwerken van jouw bedrijfsverhaal – een verhaal dat de klant in zijn ziel raakt. Storytelling en branding komen samen: emotie wordt gekoppeld aan commercie. Zo creëren we merken die niet slechts producten of diensten aan de man brengen, maar een gevoel verkopen.

Sterke merken wereldwijd passen het toe. Daarom biedt Motionmill vanaf nu storybranding aan voor Belgische ondernemers — groot en klein.

Ontdek wat storybranding ook voor jouw merk kan doen. (We beloven je dat het veel is, héél veel.)
 

 

LEES MEER
 

Inspiratie voor ondernemers

 

 

Het geluksvraagstuk: de ondergang voor bedrijven of juist een kans?

 
Millennials zijn meer gedeprimeerd dan voorgaande generaties, schreef De Morgen op 22 december 2018. De universiteit Yale heeft als reactie hierop het college ‘The Science of Well-Being‘ in het leven geroepen. Resultaat: ongekend hoge aanmeldingen. Gedeprimeerde jongeren hebben blijkbaar tóch een sluimerende behoefte om gelukkig te zijn. Dat lijkt een goede ontwikkeling, maar één van de dingen die de jongeren op Yale leren, is: om gelukkig te zijn moet je minder kopen. Oei, dat hakt erin bij ondernemers die moeten leven van de verkoop. Kunnen we grote omzetdalingen verwachten voor webshops?
 

LEES MEER

 

Websitetips & tricks die direct geld opleveren

 
Kleine aanpassingen met grote impact: daar houden wij van. En jij ongetwijfeld ook. De user experience (UX) bepaalt voor een groot deel het succes van je site. Een tiptop UX lijkt moeilijk te realiseren, maar dat valt mee. Google heeft gekeken welke eigenschappen alle succesvolle websites delen en zijn bevindingen gedeeld met het publiek. Motionmill heeft deze eindeloos lange rapportages tot in de nachtelijke uren doorgenomen en geeft jou nu een samenvatting. (Wees ons maar dankbaar!) Dit zijn 10 tips & tricks om jouw site een winstgevende user experience te geven. Met voorbeelden uiteraard, want één plaatje zegt meer dan honderd woorden.
 

LEES  MEER
 

 

 
Een contentplan maken in 9 (bijna) simpele stappen
 
Een goed contentplan levert geld op. Zeker wanneer jouw bedrijf, net als Motionmill, heel hard leunt op inbound marketing. Ga maar na: je geeft vrijblijvende informatie, gratis en voor niets. Dat is hoe je jouw reputatie hebt opgebouwd en dat is waarom mensen uiteindelijk betaalde opdrachten aan je toevertrouwen. Dus zorg je ervoor dat je regelmatig nieuwe inhoud op je website zet (of content, zoals wij marketingnerds het noemen). Zonder content kun je net zo goed proberen om de Eiffeltoren de foxtrot te laten dansen; er zal niets gebeuren. Heeft jouw bedrijf nog geen contentplan? Pak je ganzenveer en inkt. Actie!
 
 

LEES MEER
 

 


Facebook


Twitter


LinkedIn

 
 
U ontvangt deze e-mail omdat u geregistreerd bent bij Motionmill

 
 
 
© 2019 Motionmill
 

Gratis wijzer worden

Wil je vaker kwaliteitsartikelen zoals dit lezen? En dat helemaal gratis? Wij delen onze kennis met je. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt 1 keer in de twee weken een leerzame, mooie, grappige, gelukkig makende mail.

Naam(Vereist)
* verplichte velden
Privacy(Vereist)
Hidden
Segment
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Motionmill