Mijn gezin slaapt, de kat ligt op schoot: tijd voor een terugblik

 
Motionmill

 

Lees het artikel

 
Terwijl ik dit schrijf is het kerstavond 2021. De kat slaapt op mijn schoot. Bijna middernacht, zie ik in de hoek van mijn beeldscherm. Vrouw en kinderen liggen op bed. Gezamenlijk hebben we eerder op de avond een paar miljard calorieën naar binnen gewerkt. Schandelijk genieten is een pluspunt van ons bestaan.
 
Nog 7 dagen en 2021 is verleden tijd. Wanneer ik dit jaar in mijn hoofd herbekijk, zie ik een verwarrende film waarin de ondernemers van België de rol van protagonist vervullen. We improviseerden, we anticipeerden, we deden wat we konden. Ondanks alles.
 
Het gevoel dat echter overheersend is, is trots. Ik ben trots op België om de gigantische stappen die we hebben gezet op het gebied van online ondernemerschap. Grote én kleine bedrijven in ons land hebben zich klaargemaakt voor een digitalere toekomst.
 
Ons team heeft de meest belangrijke inzichten van 2021 opgeschreven.
 
 
Voilà, genoeg gewerkt voor een kerstavond. Ik ga nu de kat van mijn schoot halen, stilletjes naar boven sluipen en bij mijn vrouw in bed kruipen.
 
Mocht je deze nieuwsbrief lezen tijdens kerstmis, dan wens ik je liefdevolle feestdagen. Lees je dit pas later, misschien zelfs pas in het nieuwe jaar? Gelijk heb je. Goed dat je je mailbox even met rust hebt gelaten. Er zijn belangrijkere dingen in het leven.
 
Welkom in 2022.
  
Mark Tollenaere 
 

Lees het artikel
WEBDESIGN
(B)logboek 2021
 
‘Meer online verkoopt dwong ondernemers te investeren in online veiligheid’ 5 online experts delen hun ervaringen van dit bewogen jaar.

 
 
STORYTELLING
Is het erg om Engelstalige woorden te gebruiken in de Nederlandse taal?
 
Met een ernstig gezicht hoorde ik mijn collega zeggen: ‘Die user slaagde er niet in om de page te editen tijdens onze meeting. Dat was écht awkward.’ Hoe erg is het nu eigenlijk om Engelstalige woorden te gebruiken in het Nederlands?
 

Lees het artikel
WEBDESIGN
Waarom is het raadzaam om een WordPress-website op maat te laten maken?
 
Er zijn veel kant-en-klare sjablonen beschikbaar… En toch is het beter om een maatwerkwebsite te laten maken.

Lees het artikel
7209 KEER GELEZEN
Kijk, zo bereik je dus wél de hoogste positie in Google
 
Het verhaal van een kleine Antwerpse KMO die na 3 jaar SEO’en op pagina 1 staat voor alle relevante zoekwoorden. Hoe ze het deden en wat het kostte.

Wat je misschien nog niet wist…

 
❤️ Nieuw-Zeeland investeerde miljoenen in het ontwerpen van een nieuwe vlag, om er vervolgens niets mee te doen.    LEES MEER »
 
❤️ Gevoelswoorden beïnvloeden webshopbezoekers op een onderbewust niveau, wat verkoopverhogend kan werken.    LEES MEER »
 
❤️ ‘Parallellepipedum’ heeft een plek behaald in onze lijst met de 25 mooiste woorden ter wereld.   LEES MEER »
 
❤️ Zwangere vrouwen mochten vroeger niet dik zijn.   LEES MEER »
 
  
 

 
Motionmill
Grotesteenweg 91
2600 Antwerpen
+32 (0)3 286 8040
info@motionmill.com
 

 


Facebook


Twitter


LinkedIn


Instagram

 

 
Je ontvangt deze e-mail omdat je geregistreerd bent bij Motionmill

 
 

 
© 2021 Motionmill
 

Gratis wijzer worden

Wil je vaker kwaliteitsartikelen zoals dit lezen? En dat helemaal gratis? Wij delen onze kennis met je. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt 1 keer in de twee weken een leerzame, mooie, grappige, gelukkig makende mail.

Naam(Vereist)
* verplichte velden
Privacy(Vereist)
Hidden
Segment
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Motionmill