Jouw bedrijf + Inbound Marketing = ????

Hey, ik neem vandaag met plezier de tijd om jou deze mail te sturen. Er is namelijk een belangrijke vraag die ik je wil stellen. Hoe zou jij het vinden als je bijna alle traditionele vormen van marketing kan afschaffen voor jouw organisatie? En tegelijkertijd meer klanten krijgen? Stel je eens voor. Niet langer hoeven investeren in kostbare advertenties. Minder geld uitgeven aan drukwerk en cold calls. Prachtig, toch?

 
Motionmill

 

 
Hey,
 
Ik neem vandaag met plezier de tijd om jou deze mail te sturen. Er is namelijk een belangrijke vraag die ik je wil stellen.
 
Hoe zou jij het vinden als je bijna alle traditionele vormen van marketing kan afschaffen voor jouw organisatie? En tegelijkertijd meer klanten krijgen?
 
Stel je eens voor. Niet langer hoeven investeren in kostbare advertenties. Minder geld uitgeven aan drukwerk en cold calls. Prachtig, toch?
 
???? Het geheim is gratis kennis delen. Inbound Marketing noemen we dit. 
 
Dankzij Inbound Marketing heb ik met Motionmill al 5 jaar bijna geen cent hoeven uitgeven aan traditionele marketing. Mijn reclamekosten zijn met 60% gedaald, maar mijn conversie is verdubbeld.
 
Gratis kennis delen? Jij zou het ook moeten doen. Leer er alles over. Gratuit!
 

 
Het allerbeste,
Mark Tollenaere
 

 
 

Meer gratis kennis? Voilà!

 
Motionmill
Grotesteenweg 91
2600 Antwerpen
+32 (0)3 286 8040
info@motionmill.com 
 

 


Facebook


Twitter


LinkedIn


Instagram

 
 
Je ontvangt deze e-mail omdat je geregistreerd bent bij Motionmill

 
 
 
© 2020 Motionmill
 

motionmill logo 2024 wit

Motionmill is jouw referentie voor webdesign in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je branding, ontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Motionmill