Iedereen is verbonden: mijn visie op dé crisis van 2020

Iedereen is verbonden. Ik bedoel dat filosofisch (in tijden van thuisisolatie bloeit de Schoppenhauer in mij op!), maar ook letterlijk. Want wat is afstand anno 2020? Ik zit in isolatie in mijn woning in Berchem, maar ondertussen functioneert mijn leven redelijk normaal dankzij technologie.

 
Motionmill

 

 
‘Iedereen is verbonden’
 

 
Iedereen is verbonden.
 
Ik bedoel dat filosofisch (in tijden van thuisisolatie floreert de Schopenhauer in mij!), maar ook letterlijk.
 
Want wat is afstand anno 2020? Ik zit in mijn kot in Berchem, maar ondertussen functioneert mijn leven redelijk normaal dankzij de verbindende kracht van technologie:
 
Iedereen is verbonden, dat wéét ik – maar niet iedereen deelt deze visie.
 
Als eigenaar van een communicatiebureau zie ik sinds de coronacrisis dat Belgische ondernemers zich in twee groepen opdelen:
 
✔️ Enerzijds zijn er de ondernemers die weten dat ze juist nu extra hard hun best moeten doen om hun klanten zo goed mogelijk te bedienen. Dit zijn de ondernemers die in een week tijd webshops, cadeaubonnen en thuisbezorging uit de grond hebben gestampt. Deze ondernemers weten dat ze ook in deze ontwrichte samenleving verbonden kunnen zijn met hun klanten.
 
❌ Anderzijds zijn er de ondernemers die teruggekropen zijn in hun schulp. Ze hebben hun winkel moeten sluiten, maar geen enkel alternatief gelanceerd om toch hun klanten tot dienst te zijn. Ze hebben hun reguliere marketingacties stopgezet, maar geen enkele aangepaste actie uitgedacht.
 
Ik vind dat spijtig, want zoals ik in mijn vorige nieuwsbrief schreef, is nu misschien wel het beste moment om te investeren in de toekomst van jouw bedrijf. (Als jij het niet doet, dan doet jouw concurrent het wel.)
 
???? De fysieke afstand tussen jou en je klanten is weliswaar toegenomen, maar jouw klanten hebben meer dan ooit behoefte om met jou in contact te treden. Het is aan jou om een verbinding mogelijk te maken.
 
Dit is niet het moment om als ondernemer de kop in het zand te steken – ongeacht hoe je over de coronacrisis denkt. Mail mij op mark@motionmill.com als je wilt dat ik meedenk over alternatieve manieren waarop jij geld kan verdienen.
 
Met inspirerende groeten, 
Mark Tollenaere 
 

 
Wij delen hoe je het kan doen.
 

Meer gratis kennis

 
Motionmill
Grotesteenweg 91
2600 Antwerpen
+32 (0)3 286 8040
info@motionmill.com
 

 


Facebook


Twitter


LinkedIn


Instagram

 
 
Je ontvangt deze e-mail omdat je geregistreerd bent bij Motionmill

 
 
 
© 2020 Motionmill
 

motionmill logo 2024 wit

Motionmill is jouw referentie voor webdesign in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je branding, ontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Motionmill