HTTPS upgrade

HTTPS upgrade

Hoe kunnen wij u helpen?

 

online versie

 

 
 

 
Heeft jouw website nog geen ssl-certificaat? Dan wordt het hoog tijd om daar werk van te maken. Voor je veiligheid, én om je site optimaal te laten scoren in Google.

Motionmill biedt een https-upgrade voor 120 euro per jaar (incl GRATIS setup)*.

 

 
HTTPS Wat ??
 
HTTPS (Hypertext Transfer Protocol Secure) HTTP is het communicatieprotocol waarmee internetpagina’s opgeroepen worden. De “S” die hieraan toegevoegd wordt staat voor “SECURE”. En die zorgt ervoor dat persoonlijke gegevens van je bezoekers beschermd worden. lees meer
 

 
Waarom is HTTPS ook voor jou belangrijk?
 
Een site die gebruik maakt van https biedt niet alleen meer veiligheid, ze zal ook een betere positie krijgen in de zoekresultaten van Google. Waarom? Omdat Google beslist heeft om beveiligde sites voorrang te geven op niet-beveiligde en ze dus hoger te laten scoren in de zoekresultaten. Zo simpel is het. lees meer
 

 
Dit najaar, met name tussen 1 oktober en 29 oktober 2017 gaan we voor veiligheid met een scherp aanbod. Voor 120€ / jaar voorzien we je site van een degelijk veiligheidscertificaat. Beslis nu en je spaart 180€ setup-kosten uit. Enkel voor snelle beslissers, dus.
 

 
Deze e-mail werd verstuurd naar: {EMAIL}.

U ontvangt deze e-mail omdat u ingeschreven bent bij Motionmill.
 
 
 
© 2017 Motionmill
 

Gratis wijzer worden

Wil je vaker kwaliteitsartikelen zoals dit lezen? En dat helemaal gratis? Wij delen onze kennis met je. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt 1 keer in de twee weken een leerzame, mooie, grappige, gelukkig makende mail.

Naam(Vereist)
* verplichte velden
Privacy(Vereist)
Hidden
Segment
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Motionmill