Het verwarrende leven van Wim Claessens, ondernemer in fruit

Het verwarrende leven van Wim Claessens, ondernemer in fruit

 
Motionmill

 

 
Ben je een ondernemer? Dan ben je misschien een Wim Claessens.
 

 
Lees het verhaal van onze Wim. Het is een geschiedenis vol hoop, ambitie en teleurstelling. Want ja, Wim Claessens nam niet altijd het beste besluit.
 
Ik deel dit verhaal met een doel: ik wil ondernemers in België helpen om betere resultaten te behalen. Identificeer je je met Wim? Of ken je iemand die op hem lijkt? Laat het me weten.
 
Ik wens je een succesvolle week,
Mark Tollenaere
 
PS Blijf scrollen, want ik deel verderop nog twee andere leerzame blogs. 🙂
 

 
Het verwarrende leven van Wim Claessens, ondernemer in fruit
 
Wim Claessens uit Antwerpen is een ondernemer in hart en nieren. Als kind nam hij al appels en peren uit zijn moeders fruitmand en verkocht die op een picknickkleed op straat aan buurtkinderen. Voor echte Belgische franken, hè, want Wim wilde rijk worden.
 
Nu, rijk werd hij niet als kind, maar zijn ondernemerslust werkte uitstekend. Toen hij merkte dat fruit niet goed verkocht aan zijn jeugdige leeftijdgenoten, besloot hij om de zaken anders aan te pakken. Hij sneed het fruit in stukjes, reeg de stukjes op stokjes en overgoot ze met honing. Ineens verkocht hij geen fruit meer, maar fruitsnoep. En snoep verkoopt, dat weet iedereen.
 
Wim Claessens groeide op en werd een volwassen man. Zijn levensdoel was het hebben van een eigen winkel.
 
 

LEES MEER
 

Meer inspiratie voor ondernemers

 

 

Maak eerst de inhoud van je website, daarna pas het ontwerp

 
Stel dat je de hoofdontwerper bent van de auto’s van Mercedes. Geen slechte job, toch? Jouw ervaring met design en gebruiksvriendelijkheid zorgt voor mooie, praktische wagens.
 

LEES MEER

 

E-commerce voor pro’s: een omnichannel-aanpak voor jouw zaak

 
E-commerce moet voor jou als businesseigenaar een goudmijn zijn. Toch is er vaak eerder sprake van goudpoeder uit een modderige kreek filteren. Herken je dit pijnlijke feit? 
 

LEES  MEER
 

 
Nog even een laatste woord: ik wil iedereen bedanken voor de toffe reacties op onze mail van vorige week. Niet alleen werd het mij duidelijk dat de Inspiratie voor Ondernemers superhard gewaardeerd werd. Ook ontving ik veel positieve feedback over ons nieuwe discpline, Storybranding. Dankjewel! Mark 🙂
 

 


Facebook


Twitter


LinkedIn

 
 
Je ontvangt deze e-mail omdat je geregistreerd bent bij Motionmill

 
 
 
© 2019 Motionmill
 

motionmill logo 2024 wit

Motionmill is jouw referentie voor webdesign in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je branding, ontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Motionmill