24/7 Chauffeursdiensten

Websitekoppeling met wervingssoftware voor een ambitieus uitzendbureau

Het is simpel: een vrachtwagenchauffeur die werk zoekt klopt aan bij 24/7 Chauffeursdiensten, hét uitzendbureau voor truckers die tijdelijk of permanent een job nodig hebben.

Toen 24/7 Chauffeursdiensten bij ons aanklopte, begonnen ze net aan hun ambitieuze uitbreiding van Nederland naar België. Motionmill heeft ervaring met het begeleiden van noorderburen die een expansie naar België beogen, dus het bouwen van een website voor 24/7 Chauffeursdiensten was een kolfje naar onze hand.

Extra uitdaging: er moest een koppeling gemaakt worden tussen de website en software als Teamleader, ProSoft en Bullhorn. Top!

Wat we voor 24/7 Chauffeursdiensten deden: Webdesign , API-koppeling

 

Match maker voor vrachtwagenchauffers

Zoek je als vrachtwagenchauffeur tijdelijk werk of een vaste baan? 24/7 Chauffeursdiensten kent de weg in de branche waar het hart van een vrachtwagenchauffeur ligt.

De nood voor een gekoppelde website

De database van 24/7 Chauffeursdiensten bevat honderden vacatures. Het is ondoenlijk om deze allemaal handmatig aan de website toe te voegen en te beheren. Daarom had het bedrijf nood aan een vacaturewebsite die gekoppeld is aan de wervingssoftware.

A match made in truckers heaven

De website is voor de klanten van 24/7 Chauffeursdiensten eenvoudig en overzichtelijk gehouden. Op die manier kost het voor de vrachtwagenchauffeur weinig tijd om de vacatures te bekijken en de ideale job te vinden.

Onze grafisch ontwerper voorzag de website van dezelfde stoere kleuren en lettertypes als de website van de Nederlandse tak van 24/7 Chauffeursdiensten. Deze kleuren passen perfect bij de wereld van de truckers.

De grootste troef van de website is uiteraard de volautomatische koppeling geworden met de wervingssoftware waarin alle vacatures worden beheerd. Dit bespaart 24/7 Chauffeursdiensten wekelijks vele uren tijd.

De gebruiksvriendelijkheid voor de eindgebruiker en de praktische toepasbaarheid door het bedrijf zelf ontlokten een passende kreet uit de mond van één van de medewerkers van 24/7 Chauffeursdiensten:

“It’s a match made in truckers heaven!”

Website uitzendbureau met koppeling vacatures

Op de juiste weg geholpen

24/7 Chauffeursdiensten helpt hun klanten letterlijk op de juiste weg. Onze hulp was iets spreekwoordelijker, maar desalniettemin maakten we deze website met plezier.

Nieuwsgierig? Ga naar de website van 24/7 Chauffeursdiensten!

247chauffeursdiensten.be

Webdesignbureau voor jou

Ben je ook op zoek naar een bureau voor webdesign, branding en online marketing in Antwerpen? Heb je behoefte aan een partner om een volledige campagne uit te tekenen? Wij helpen je.

Motionmill