HETGEVOLG kreeg een website die even uniek is als hun theater

Bij het sociaal geëngageerde theatergezelschap HETGEVOLG staan mensen centraal. Het grote hart van de Turnhouters komt op de homepage al direct op je af. Door een knap staaltje JavaScript komen tientallen snapshots van hun Hartenspelers die spelen in Hartenproducties tevoorschijn wanneer je de pagina laadt. Op alle pagina’s primeren de prachtige foto’s en video’s. Om het dynamische karakter van de homepage door te trekken, integreerden we titels die dynamisch meescrollen op de pagina.

 

Ticketverkoop voor theater

Ook het systeem om tickets te verkopen werd grondig aangepakt. Door een slimme combinatie van plug-ins, custom post types en CSS-programmering integreerden we een evenementenmodule in de Hartenproducties. Deze match spaart de communicatieploeg een berg werk bij het online zetten van de voorstellingen.

In het ontwerpproces elimineerden we veel overbodige pagina’s, waardoor ook websitebezoekers minder hoeven te klikken tijdens het kopen van tickets. Het bestelproces van tickets is hiermee voor de bezoeker een pak gebruiksvriendelijker geworden.

 

Bezoek de nieuwe website van dit theatergezelschap op hetgevolg.be

Wil je een website die de aandacht trekt en je meer laat verkopen?

motionmill logo 2024 wit

Motionmill is jouw referentie voor webdesign in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je branding, ontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Motionmill