Een website met autonome sub-sites voor cohousingbedrijf HEEM

HEEM Cohousing ontwikkelt collectieve woonplekken en maakt fijne ontmoetingen mogelijk. Ze herbestemmen bestaande panden en gronden tot doordachte cohousingprojecten. Per jaar komen er zo een aantal projecten op de markt die een heel traject doorlopen van ontwikkeling, tot aanbouw en verkoop. HEEM wou via één enkele CMS hun hoofdsite alsook sub-sites voor hun verschillende cohousing projecten beheren. Het moest mogelijk zijn om gemakkelijk woonunits, plannen en prijzen toe te voegen aan de site, zodat de gebruiker vlot alle relevante informatie vindt en vragen kan stellen. We zorgden daarbij voor duidelijke call to actions om geïnteresseerden vlot op de hoogte te houden.

Eenvoudig beheer van meerdere websites

Door middel van WordPress Multisite. zorgden we ervoor dat Heem autonoom sub-sites kan opzetten wanneer er een nieuw cohousing project wordt gelanceerd. Via de WordPress interface maakt de klant zelf een subsite aan die gekoppeld wordt aan een subdomein. De look & feel kan worden aangepast aan de stijl van het project.

motionmill webbureau antwerpen - heem.be nieuwsletter call to action

Conversie is key

Via duidelijke call to actions kunnen bezoekers zich inschrijven op een nieuwsbrief (gekoppeld aan een externe mailertool) of het lastenboek downloaden.

Interactieve map

We zorgden ervoor dat elke woonunit die aan het project wordt toegevoegd automatisch in een lijst verschijnt en gekoppeld is aan een interactieve map. We schreven een custom WordPress plug-in zodat de units door middel een shortcode in de interactieve map geïntegreerd konden worden. De verkoopstatus van een unit moet maar op één plaats aangepast worden en is overal onmiddellijk up-to-date.

Motionmill webbureau antwerpen - heem.be nieuws

Content-drip

Zo kan HEEM gemakkelijk de nieuwsberichten van een sub-site laten doorstromen naar de hoofdsite. Zo weinig mogelijk werk met een maximaal resultaat. Daar houden we van!

Bezoek de co-housing website van heem.be

Wil je een website die de aandacht trekt en je meer laat verkopen?

motionmill logo 2024 wit

Motionmill is jouw referentie voor webdesign in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je branding, ontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Motionmill