Shop online bij de lokale bloemenwinkel

Tijdens de eerste lockdown zocht de Antwerpse bloemenwinkel Flor Artes naar een oplossing om haar klanten toch de mogelijkheid te bieden om hun prachtige boeketten te bestellen. We beheerden hun website al een tijdje, maar het was het moment om hun website in sneltempo om te bouwen tot een online shop, waar je een aantal standaardboeketten kon kopen. Bij elk standaardboeket kon je kiezen uit verschillende groottes, vazen en wenskaarten, die allemaal gekoppeld zijn aan een online stockbeheer systeem.

De online shop bleek zo’n succes dat we na coronaperiode de functionaliteiten zelfs verder hebben uitgebreid. Door middel van een heatmapping- en keywordonderzoek brachten we de verbeterpunten in kaart. We hebben de navigatie verbeterd, de homepage opnieuw vormgegeven en met een slimme mix van WooCommerce-plugins ervoor gezorgd dat bezoekers gemakkelijk de gewenste afhaal- of leverdatum selecteren en cadeaubonnen kunnen bestellen.

Motionmill Portfolio Flor Artes

 

Shop bij de lokale bloemenwinkel op florartes.be

Wil je een website die de aandacht trekt en je meer laat verkopen?

motionmill logo 2024 wit

Motionmill is jouw referentie voor webdesign in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je branding, ontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Motionmill