Docbib UX design

Janssen Pharmaceutica (nu onderdeel van de Amerikaanse bedrijvengroep Johnson & Johnson) beschikte over een heel uitgebreid Excel-bestand… Een bestand waarin verwezen werd naar documenten die noodzakelijk zijn bij het aanbesteden, uitvoeren en plannen van aannemingsprojecten. Het beheer van dit bestand was omslachtig en log. Janssen Pharmaceutica vatte daarom het plan op om het bestand uit te bouwen tot een online applicatie.

Motionmill startte met het uittekenen van workflows voor de verschillende gebruikersrollen en scenarios. Deze werden vertaald naar wireframes met een uitgewerkt design van alle schermen. Alle gebruikers en hun rollen werden gedocumenteerd en de workflows doorheen de verschillende schermen met user scenario’s werden uitgetekend. Tegelijkertijd werd de interactie met hun externe Microsoft-omgeving in kaart gebracht.

Motionmill portfolio Jannsen2

Wil je een website die de aandacht trekt en je meer laat verkopen?

motionmill logo 2024 wit

Motionmill is jouw referentie voor webdesign in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je branding, ontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Motionmill