Goed geluid vraagt om harmonieus webdesign

4ears is een vaste waarde in de entertainment sector. Ze zorgen voor steeds de perfecte sound experience op events en concerten. In de 25 jaar dat ze actief zijn, spitsen ze zich meer en meer toe op immersive audio. Bij de lancering van hun nieuwe 360° Soundscape Experience Centre hoorde een vernieuwde website.

De look & feel kreeg een moderne update en we maakten het hen gemakkelijk om de site up to date te houden. Met slimme CSS zorgden we ervoor dat alle beelden automatisch een zelfde soort blauwe filter krijgen. Zo is de visuele uniformiteit gegarandeerd zonder veel handmatig werk. Projecten worden overzichtelijk weergegeven met een oplijsting van de technische specificaties van het sound design dat 4ears voor elke klant tot in de puntjes realiseert.

 

Sound is the domain of 4ears.be

Wil je een website die de aandacht trekt en je meer laat verkopen?

motionmill logo 2024 wit

Motionmill is jouw referentie voor webdesign in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je branding, ontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Motionmill