Brainstorming

Verzamel de ideeën en oplossingen die al in je team aanwezig zijn en creëer een ‘yes we can’ groepsgevoel. Want teamwork ligt aan de basis van succes.

Kom je bij ons aankloppen, dan zijn we jouw copiloot van de start tot einde van de rit. Geen advies en ondersteuning zonder duidelijk afspraken. Wij bieden service op maat en zonder nonsens.

We beginnen met een gesprek, gaan voor een diepe analyse van je onderneming, geven deskundig advies én ondersteunen je bij de implementatie ervan.

Net daarmee onderscheiden we ons: we laten je niet zomaar achter met een rapport en klaar is kees. We staan je bij tot jouw strategie ingebed is in al je bedrijfsprocessen en je resultaat ziet.

 

Goed idee!

motionmill webbureau antwerpen - brainstorming

Claim je gratis brainstorm met onze bedrijfsstrategist

Vind je het tijd om jouw bedrijfsprocessen onder de loep te nemen? Wij bieden jou een gratis brainstorm aan. Niet met een geautomatiseerde chatbot, wel met Mark, onze bedrijfsstrategist.

In een kort gesprek kom je meteen tot de essentie. Wat is zijn je behoeften? Welke opportuniteiten zijn er? Wat kan je nu al? Kan Motionmill je verder helpen?

Een aantal tools uit onze strategische gereedschapskist:

Ben je na ons intakegesprek overtuigd dat wij je kunnen helpen om je onderneming naar een hoger niveau te tillen, dan halen we ons gereedschap boven. Een kleine greep uit onze toolbox:

  • Verzamel de ideeën en oplossingen die al in je team aanwezig zijn en creëer een ‘yes we can’ groepsgevoel. Want teamwork ligt aan de basis van succes: Brainstorming
  • Vergelijk jouw prestaties met die van je concurrenten en geef jezelf een helder startpunt om toekomstige prestaties te meten. Want meten is weten: Benchmarking
  • Ga na hoe je bedrijfsprocessen écht werken en vind de zwakke schakels: Analyse en audit
  • Welke blinde vlekken zitten er in jouw onderneming, waar kan je beter in worden? Ontdek het als team. Want mensen leren het beste door zelf dingen te doen: Workshop
  • Breng je onderneming op een transparante en overzichtelijke manier in kaart. Want helderheid helpt je te zien waar je als bedrijf staat én waar je groeipotentieel ligt: Business Model Canvas
  • Vertaal je doelstellingen naar een website die echt converteert. Wij helpen je een website bouwen die verkoopt. Want meer omzet start bij een professioneel webdesign en dat start met een perfecte Wireframe.

Zin in een half uur strategische analyse?

Mark Tollenaere - Motionmill webdesign

Zin in een half uur strategische analyse, in Antwerpen of via video?
Bel Mark, vertel hem jouw verhaal en doe vrijblijvend beroep op zijn kennis, gestoeld op jarenlange ervaring bij Motionmill en zijn ruime netwerk.

Contacteer onze bedrijfsstrategist

Motionmill