Brainstorming

Met sterke brainstorming verzamel je de ideeën en oplossingen die al in je team aanwezig zijn en creëer je een ‘yes we can’ groepsgevoel. Want teamwork ligt aan de basis van succes.

Kom je bij ons aankloppen, dan zijn we jouw copiloot van de start tot einde van de rit. Geen advies en ondersteuning zonder duidelijk afspraken. Wij bieden service op maat en zonder nonsens.

We beginnen met een gesprek, gaan voor een diepe analyse van je onderneming, geven deskundig advies én ondersteunen je bij de implementatie ervan.

Net daarmee onderscheiden we ons: we laten je niet zomaar achter met aleen maar een rapport. We staan je bij tot jouw strategie ingebed is in al je bedrijfsprocessen en je resultaat ziet.

Een aantal tools uit onze strategische gereedschapskist:

Ben je na ons intakegesprek overtuigd dat wij je kunnen helpen om je onderneming naar een hoger niveau te tillen, dan halen we ons gereedschap boven. Een kleine greep uit onze toolbox:

Brainstorming

Verzamel de ideeën en oplossingen die al in je team aanwezig zijn en creëer een ‘yes we can’ groepsgevoel. Want teamwork ligt aan de basis van succes.

Benchmarking

Vergelijk jouw prestaties met die van je concurrenten en geef jezelf een helder startpunt om toekomstige prestaties te meten. Want meten is weten.

Analyse en audit

Ga na hoe je bedrijfsprocessen écht werken en vind de zwakke schakels.

Workshop

Welke blinde vlekken zitten er in jouw onderneming, waar kan je beter in worden? Ontdek het als team. Want mensen leren het beste door zelf dingen te doen.

Business Model Canvas

Breng je onderneming op een transparante en overzichtelijke manier in kaart. Want helderheid helpt je te zien waar je als bedrijf staat én waar je groeipotentieel ligt.

Wireframe

Vertaal je doelstellingen naar een website die echt converteert. Wij helpen je een website bouwen die verkoopt. Want meer omzet start bij een professioneel webdesign en dat start met een perfecte Wireframe.

Mark Tollenaere

Claim je gratis brainstorm met onze bedrijfsstrategist

Vind je het tijd om jouw bedrijfsprocessen onder de loep te nemen? Wij bieden jou een gratis brainstormsessie aan. Niet met een geautomatiseerde chatbot, wel met echte mensen zoals Mark, onze bedrijfsstrategist.

Bel Mark, vertel hem jouw verhaal en doe vrijblijvend beroep op zijn kennis, gestoeld op jarenlange ervaring bij Motionmill en zijn ruime netwerk.

Boek een kennismakingsgesprek

Zin in een half uur strategische analyse?

Heb je zin in een half uur strategische analyse, in Antwerpen of via video?

In een kort gesprek kom je meteen tot de essentie. Wat zijn je behoeften? Welke opportuniteiten zijn er? Wat kan je nu al? Kan Motionmill je verder helpen?

motionmill logo 2024 wit

Motionmill is jouw referentie voor webdesign in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je branding, ontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Motionmill