WPML

WPML is een plug-in voor WordPress. Simpel gezegd, plug-ins breiden de functionaliteit van het standaard WordPress CMS uit. In ons geval zorgt WPML ervoor dat WordPress meertalig draait.

Met WPML kunnen auteurs inhoud in verschillende talen schrijven en inhoud vertalen. Het bevat ook geavanceerde functies voor vertaalbeheer en een interface voor professionele inhoudvertaling.

Het gebruik van WPML vereist geen technische of programmeervaardigheden. Sitebeheerders kunnen het installeren en hun site meertalig maken, zonder enige codering. WPML bevat een complete API voor integratie met andere plug-ins en vertaalsystemen. Op deze manier kunnen ontwikkelaars eenvoudig WPML gebruiken en hun producten meertalig maken.

Hoe populair zijn WordPress en WPML?

WordPress beheert meer dan 35% van het hele internet. Zie voor de meest actuele statistieken het aantal downloads voor de recente WordPress-versie (dit is niet het aantal WordPress-sites, maar alleen het aantal keren dat de meest recente versie is gedownload).

Onze statistieken tonen ongeveer 1 miljoen sites met WPML.

WPML-clients en -websites

De meeste WPML-klanten komen uit Europa, Noord-Amerika, Azië en Zuid-Amerika. De meest populaire talen voor WPML-clients zijn Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands, Russisch, Japans en Portugees. De lijst gaat maar door, met meer dan 100 landen en talen.

Wij bieden betrouwbare ondersteuning

Soms heeft u technische ondersteuning nodig. We doen er alles aan om accurate, deskundige en tijdige ondersteuning te bieden.

Het WPML-ondersteuningsteam werkt 6 dagen per week, 19 uur per dag. We hebben supporters uit Azië, Europa en Amerika.

Onze supporters worden voortdurend bijgeschoold, zodat ze WPML van binnen en van buiten kennen en uw projecten zo snel mogelijk laten werken.

Het team

WPML is een product van OnTheGoSystems. Wij zijn een wereldwijd bedrijf met medewerkers uit zes continenten.

We werken allemaal vanuit ons huis en maken verbinding via internet. Blijkbaar werkt het en is het voor ons sinds 2007 een geweldige manier om te leven, werken en creëren.

Wat we nog meer maken?

Onze andere WordPress-producten omvatten de Toolset-familie van plug-ins. We zijn ook verantwoordelijk voor ICanLocalize – een professionele vertaalservice, geoptimaliseerd voor het vertalen van WordPress-sites, mobiele apps-vertalingen en meertalige SEO.

In contact komen

Voor zakelijke vragen kunt u ons contactformulier gebruiken.

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent om zich bij ons aan te sluiten. Als u op zoek bent naar een functie in ontwikkeling of ondersteuning, gebruik dan onze vacatures-pagina.

Als je een klant bent en onze hulp nodig hebt, ga dan naar ons technische ondersteuningsforum, waar ons ondersteuningsteam 7 dagen per week stand-by staat.

Motionmill webdesign