WordPress-hosting: een stevige basis

Jouw website heeft zijn plek nodig op het internet. Die plek heet ‘hosting’. Het is misschien niet het meest bruisende deel van ons internetwereldje, maar wel een belangrijke. Want zelfs het sterkste gebouw heeft een stevige fundering nodig. Anders zakt alles wat je opbouwt (hoe straf ook) na een tijdje in elkaar. Zorg daarom voor goede hosting voor je website.

 

Een website in topvorm

En net als bij gebouwen is ook onderhoud belangrijk. Het houdt je bouwwerk langer fris en up-to-date. Je vermijdt dat problemen zich opstapelen en alles veroudert totdat het niet meer te overzien is.

Als website-eigenaar wil je alle mogelijkheden van je online portaal maximaal benutten. Je wilt de gebruikers een geweldige ervaring geven. Daarom helpen we je tot in het kleinste detail. We zetten het samen met je website op. Zo zijn we zeker dat technisch alles perfect geïnstalleerd is en alle mogelijke features getest en compatibel zijn. Hosting, FTP, PHP, database, DNS, domeinnaam… je hoeft je er niet in te verdiepen. Laat het aan ons over.

Zo hebben we ook de sleutels in handen en houden we je website steeds up-to-date: we maken back-ups (in het geval dat) en zorgen voor een uiterst strenge beveiliging van jouw site. Zodat je een website hebt die in topvorm is. Niet alleen op het moment dat de website ‘live’ gaat, maar ook lang daarna.

 

Voordelen van een goede hosting

Een goede hosting zorgt dat je website snel laadt. Het levert dus een goede gebruikservaring en tevreden bezoekers. Die bezoekers kopen hun producten op je site. Ze zullen jouw website delen of er naar linken. Dit beïnvloedt jouw ranking in de zoekmachines positief, wat perfect is voor je zoekmachineoptimalisatie of SEO.

De hosting mag dan de basis zijn, maar deze basis zorgt voor een kettingreactie aan positieve effecten!

 

WordPress-hosting op maat

Hosting is heel technisch en er heel wat komt bij kijken. Zorg dat je er met je hoofd bij bent, tot in de details. Anders vergeet je dingen… Dan is alles mooi volgens de regels van de kunst opgebouwd, denkt je, maar staat er toch nog ergens een achterdeurtje wagenwijd open.

Zoek daarom een partner met kennis van zaken. Iemand die het hele plaatje door en door kent. We hoorden de vraag al van verschillende kanten:

‘Kunnen jullie voor onze website zorgen zoals jullie dat voor jullie eigen websites doen?’

‘Natuurlijk!’ dachten we meteen. En zo hebben we WPorters in het leven geroepen, een volledige WordPress-hosting en -beveiligingsservice. Managed WordPress Hosting zoals dat heet.

wporters-logo-dark1

Met WPorters leveren we het exacte antwoord op bovenstaande vraag: voor een WordPress-website zorgen alsof het er een van ons is.

Als klant geeft jou dat talloze voordelen:

  • De hosting is helemaal aangepast aan WordPress;
  • Het is snel en betrouwbaar;
  • Updates van WordPress, themes en plug-ins worden doorgevoerd;
  • Er worden back-ups gemaakt;
  • Beveiliging tegen alle mogelijke hacks is standaard.

Klik hier voor meer details.

Zoek je advies?

Je hebt nood aan een strategie? Of aan een nieuwe website met een sterk design? Een partner voor je online communicatie? Of een partij die sterk is in storybranding? Die samen met jou je doelen uitzet en de tools in huis heeft om deze daadwerkelijk te bereiken? Die ervoor zorgt dat de juiste mensen je bedrijf vinden?

Over Motionmill

Motionmill is een webdesignbureau in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je brandingontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Grotesteenweg 91
2600 Antwerpen-Berchem

T: +32 (0)3 286 80 40

E: info@motionmill.com

Facebook Certified Media Buying Professional in Antwerpen

Motionmill