WooCommerce

WooCommerce is een webshop plugin voor WordPress.

Ons kernplatform is gratis, flexibel en versterkt door een wereldwijde gemeenschap. De vrijheid van open-source betekent dat u voor altijd het volledige eigendom van de inhoud en gegevens van uw winkel behoudt.

Of je nu een bedrijf lanceert, fysieke detailhandel online neemt of sites voor klanten ontwikkelt, gebruik WooCommerce voor een winkel die inhoud en commercie op krachtige wijze combineert.

 • Creëer prachtige, aanlokkelijke etalages met thema’s die passen bij uw merk en branche.
 • Pas pagina’s binnen enkele minuten aan met behulp van modulaire productblokken.
 • Presenteer fysieke en digitale goederen, productvariaties, aangepaste configuraties, directe downloads en gelieerde artikelen. Boekingen, lidmaatschappen, abonnementen en dynamische prijsregels zijn slechts een verlenging verwijderd.
 • Stijg naar de top van de zoekresultaten door gebruik te maken van het SEO-voordeel van WordPress.

Ingebouwde tools en populaire integraties helpen u uw bedrijfsactiviteiten efficiënt te beheren. Veel services zijn gratis toe te voegen met een enkele klik via de optionele Setup Wizard.

 • Kies hoe je betaald wilt worden. Beheer betalingen gemakkelijk vanuit het comfort van uw winkel met WooCommerce Payments (alleen VS). Accepteer veilig kaarten, mobiele portemonnees, bankoverschrijvingen en contant geld dankzij meer dan 100 betalingsgateways – waaronder Stripe, PayPal en Square.
 • Configureer uw verzendopties. Print USPS-labels rechtstreeks vanaf uw dashboard en plan zelfs een afhaling met WooCommerce Shipping (alleen VS). Kom in contact met bekende vervoerders zoals UPS, FedEx en ShipStation – plus een breed scala aan leverings-, voorraad- en afhandelingsoplossingen voor uw land.
 • Vereenvoudig de omzetbelasting. Voeg WooCommerce Tax of vergelijkbare geïntegreerde services toe om geautomatiseerde berekeningen te realiseren.

GROEI UW BEDRIJF, VOEG FUNCTIES TOE EN BEWAAK UW WINKEL ONDERWEG

WooCommerce betekent zaken. Houd de prestatiestatistieken bij die voor u het belangrijkst zijn met WooCommerce Admin – een krachtig, aanpasbaar centraal dashboard voor uw winkel.

Breid uw doelgroep uit via marketing- en sociale kanalen met integraties van Google Ads, HubSpot, Mailchimp en Facebook. U kunt altijd de Marketing Hub in het dashboard bekijken voor nieuwe ideeën en tips om u te helpen slagen.

Verbeter de winkelfunctionaliteit met honderden gratis en betaalde extensies van de officiële WooCommerce Marketplace. Onze ontwikkelaars beoordelen elke nieuwe extensie en beoordelen regelmatig de bestaande voorraad om de kwaliteitsnormen van Marketplace te handhaven. We zijn actief op zoek naar producten die winkelbouwers helpen om succesvolle winkels te creëren.

Beheer uw winkel vanaf elke locatie met de gratis mobiele WooCommerce-app (Android en iOS). Spoiler alert: luister naar het licht verslavende “cha-ching” meldingsgeluid elke keer dat je een nieuwe verkoop doet!

BEZIT EN CONTROLEER UW WINKELGEGEVENS – VOOR ALTIJD

Met WooCommerce zijn uw gegevens van u. Altijd.

Als u ervoor kiest om gebruiksgegevens met ons te delen, kunt u erop vertrouwen dat deze geanonimiseerd en veilig worden bewaard. Kies ervoor om je op elk moment af te melden zonder dat dit gevolgen heeft voor je winkel.

In tegenstelling tot gehoste eCommerce-oplossingen, zijn WooCommerce-winkelgegevens toekomstbestendig; als u naar een ander platform wilt migreren, bent u vrij om al uw inhoud te exporteren en uw site mee te nemen waar u maar wilt. Geen beperkingen.

WAAROM ONTWIKKELAARS KIEZEN (EN HOUDEN VAN) WOOCOMMERCE

Ontwikkelaars kunnen WooCommerce gebruiken om een ​​winkel te creëren, aan te passen en te schalen om aan de exacte specificaties van een klant te voldoen, door verbeteringen aan te brengen via extensies of aangepaste oplossingen.

 • Maak gebruik van hooks en filters om functionaliteit aan te passen of te creëren.
 • Integreer vrijwel elke service met behulp van een robuuste REST API en webhooks.
 • Ontwerp en bouw aangepaste inhoudsblokken met React.
 • Inspecteer en wijzig elk aspect van de kernplug-incode.
 • Versnel de ontwikkeling met een razendsnelle CLI.

Het kernplatform wordt grondig en vaak getest, ondersteund door een toegewijd ontwikkelingsteam dat in verschillende tijdzones werkt. Uitgebreide documentatie wordt bij elke release bijgewerkt, zodat u precies de vereiste winkel kunt bouwen.

MAAK DEEL UIT VAN ONZE GROEIENDE INTERNATIONALE GEMEENSCHAP

WooCommerce heeft een grote, gepassioneerde community die toegewijd is om verkopers te helpen slagen, en het groeit snel.

Er zijn WooCommerce Meetups op locaties over de hele wereld die u gratis kunt bijwonen en zelfs kunt deelnemen aan hardlopen. Deze evenementen zijn een geweldige manier om van anderen te leren, uw expertise te delen en in contact te komen met gelijkgestemde mensen.

WooCommerce is ook regelmatig aanwezig op WordCamps over de hele wereld – we ontmoeten je graag.

BIJDRAGEN EN VERTALEN

WooCommerce is ontwikkeld en ondersteund door Automattic, de makers van WordPress.com en Jetpack. We hebben ook honderden onafhankelijke bijdragers en er is altijd ruimte voor meer. Ga naar de WooCommerce GitHub Repository om erachter te komen hoe je kunt pitchen.

WooCommerce is vertaald in meerdere talen, waaronder Deens, Oekraïens en Perzisch. Help WooCommerce nog verder te lokaliseren door uw landinstelling toe te voegen – bezoek translate.wordpress.org.

Screenshots

Motionmill webdesign