Adverteren in Google

Een Adwords campagne. Heel gericht verkeer naar je website leiden via search engine advertising.

Zorg voor meer online zichtbaarheid door advertenties bovenaan in Google

Search Engine Advertising

Jouw website in de gesponsorde links op de resultatenpagina van Google via Google AdWords.

Met een Google AdWords campagne verschijnt een advertentie in zoekresultaten van Google voor de door jou gekozen zoektermen. Bovenaan of rechts van de ‘organische’ zoekresultaten.

De voordelen:

Een Adwords campagne is snel en flexibel.

Je kan een SEA campagne snel opzetten. Je kiest je trefwoorden, schrijft de advertentieteksten, bepaalt je budget en nagenoeg onmiddellijk verschijnen je advertenties. Je kan je campagne ook stoppen of pauzeren op elk moment.

Heel gerichte advertenties.

  • Je kiest de keywords
  • Je duidt een lokatie aan waar je je advertenties wil weergeven
  • Je kiest de tijdstippen waarop jouw advertenties getoond worden
  • je kan zoekwoorden uitsluiten
  • je bepaalt de taal, het apparaat waarmee mensen zoeken,…

Kortom, je gaat heel efficiënt te werk.

Controle over je budget

Je betaalt enkel als iemand effectief op je advertentie klikt. Bovendien kan je per keyword vastleggen hoeveel je maximaal biedt. Je dagbudget zorgt er dan weer voor dat je kosten per dag niet hoger zijn dan je zelf instelt.

Interessant bezoek

Over het algemeen klikken mensen meer op de organische resultaten. Vooral als ze op zoek zijn naar informatie. Maar het blijkt dat mensen die op de adwords advertenties klikken, vaak al verder in het aankoopproces zitten. Zij hebben al een koop-intentie. Het is dus zeer interessant om deze mensen naar jouw website en producten of diensten te leiden met een gerichte advertentie, een goed aanbod.

Testen, meten en aanpassen

In Adwords, gekoppeld aan je Google Analytics account, kan je de performantie van je campagne nauw opvolgen. En je kan op elke moment veranderingen aanbrengen in je campagnes. Stel je vast dat bepaalde keywords of advertentieteksten niet werken, dan kan je ze aanpassen, pauzeren, je bod verhogen,… Of misschien brengen klikken op advertenties rechts je meer op dan advertenties helemaal bovenaan in Google. Dan kan je beginnen experimenteren met de advertentiepositie. Kan ook.

Wil jij ook klanten via Google?

Laat het ons weten:

Contacteer ons

Uw project

Een korte omschrijving van uw project:

We nemen binnen 24 uur vrijblijvend contact met je op.

 

Google Partner

PartnerBadge-Horizontal2

Motionmill is trouwens Google Partner. Dat wil zeggen dat onze campagnes voldoen aan de strenge kwaliteitseisen die Google stelt en dat ze beheerd worden door AdWords-gecertifieerde mensen. Zo verzekeren we je doeltreffende advertenties die relevante bezoekers naar jouw website brengen. Dit laat ons ook toe om deze campagnes te toetsen aan resultaten binnen verschillende sectoren en steeds verder te optimaliseren.

Doeltreffende Google AdWords campagne

Motionmill