fbpx

Yasmina Vanopstal

Stagiare

Yasmina was onze sprankelende stagiaire in 2019 en 2020. Ze verbaasde ons met haar grote kennis over sociale media. Als een ervaren Instagrammer en Twitteraar nam ze de social media van Motionmill in handen. Bovendien schreef ze graag, waarvoor wij haar alle ruimte gaven. We kunnen er alleen maar wijzer van worden. Jij ook, overigens.

Yasmina Vanopstal

Lees hier de blogberichten van

Motionmill

Meer e-mailcontacten voor nieuwsbrief

Help! Waar zijn al mijn nieuwsbriefcontacten naartoe? 20 tips om de lijst aan te vullen!

Je mailinglijst wordt elk jaar kleiner en kleiner, het lijkt dat je mailcontacten door je vingers glijden. Hoe ga je om met dit alarmerende probleem? Hoe vul je die mailinglijst verdorie weer aan met adressen van mensen die daadwerkelijk van jou willen horen?
Copywriting voor social media

Copywriting op social media: hoe doe je dat?

Visuele content is enorm geliefd op social media, maar dat betekent niet dat je geen aandacht hoeft te besteden aan de copywriting. Heb je het eens voorgehad dat je een leuke foto ziet op Facebook, je vervolgens naar de beschrijving gaat om het verhaal erachter te weten en de beschrijving totaal geen link heeft met de foto?
Facebook Advertising: een how-to-manual voor jouw bedrijf

Facebook Advertising: een how-to-manual voor jouw bedrijf

Sinds 2004 is Facebook hét social medium. Ik herinner mij dat ik in 2006 onmiddellijk mijn Skyrock-blog ingeruild heb voor een Facebook-account. Tegenwoordig is lid zijn van Facebook iets minder revolutionair; zelfs grote ondernemingen als P&G, Delhaize en Krëfel zijn erop aanwezig.
sociale media

Social media: de do’s en don’ts voor ondernemingen

In ons blogoverzicht hebben we een pak artikelen staan over social media. Van introducties in TikTok tot how-to’s van LinkedIn: we hebben erover geschreven.
Meer volgers op Twitter

Hoe krijg ik meer volgers op Twitter?

Je hebt een Twitter-account voor je bedrijf maar het lukt je niet volgers aan te trekken? Dit probleem ervaren veel bedrijven die bij ons aankloppen voor hulp met hun social media.
Pinterest

Pinterest: bestaat dat nog?

De eerste keer dat ik Pinterest gebruikte, was toen ik in het vijfde middelbaar zat, in 2013. Ik gebruikte het om inspiratie op te doen voor een outfit, of om na te gaan welke boeken het lezen waard zijn.
YouTube gebruiken als bedrijf

Welkom op YouTube: tips en tricks voor videomarketing voor bedrijven

Toen ik mijn twijfels had over de dood van Han Solo in Star Wars: YouTube. Wanneer ik niet weet hoe currysaus te maken: YouTube. Waarom ik gisteren niet genoeg slaap had: YouTube.
Social media trends

Social media trends 2020: wat je kan verwachten als bedrijf

Social media evolueren snel, vaak sneller dan je kan bijhouden. Als je niet meegaat in die dynamiek, loop je achter. Wil je scoren bij je doelgroep? Dan moet je meegaan met de trends. Doe je dit niet? Dan verliest jouw merk aan relevantie.
Tips voor social media voor bedrijven met kerstmis

It’s the most wonderful time of the year – ook op social media

Yes, it’s that time of the year again. De periode waarvan iedereen vrolijk wordt. Waarin mensen vrijgevig en hoffelijk zijn.
TikTok voor bedrijven

Ben jij al een TikTokker?

Ik heb inmiddels leren TikTokken. Nu is het aan jullie!
Social media tips voor Black Friday

Een survivalkit voor Black Friday en Cyber Monday: overleef de waanzin op social media

Ik kan begrijpen dat de drukte op social media tijdens Black Friday en Cyber Monday overweldigend kan zijn voor jou als ondernemer. No worries!
Hoe gebruik ik hashtags

Leer in 10 minuten hoe je hashtags gebruikt

Hashtags spelen een belangrijke rol in de wereld van sociale media en worden gebruikt door bedrijven, influencers, enzovoort.
Hoe werkt het Instagram-algoritme

Hoe overmeester je het Instagram-algoritme?

Wat verwacht Instagram van mij? Hoe functioneert het? Hoe bereik ik meer mensen? Waar zijn al mijn followers en likes naartoe?
LinkedIn handleiding

LinkedIn voor dummies: een stappenplan voor ondernemers

Wie ben ik als stagiaire om een ervaren ondernemer de les te lezen over LinkedIn? Tja, blijkbaar ben ik daarvoor exact de juiste persoon!

Stel Motionmill al je vragen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.