fbpx

Hannelore Hendrickx

Stagiaire

Hannelore was onze bruisende stagiaire in 2019 en 2020. Ze verraste ons met haar enorme kennis over grafisch ontwerp en social media. Met veel plezier beheerde ze de social media van Motionmill. Bovendien schreef ze enkele leerzame artikelen voor onze blog, met thema’s als design en online marketing.

Hannelore Hendrickx

Lees hier de blogberichten van

Motionmill

wat is influencer marketing

Wat is influencer marketing en hoe kan jouw bedrijf ervan profiteren?

Wanneer ik door mijn social media scrol, zie ik de influencers over elkaar heen struikelen, vechtend om de aandacht van de gebruiker. Als privépersoon erger ik mij er regelmatig kapot aan; de marketeer in mij geniet daarentegen van de mogelijkheden die influencers bieden om een product of dienst bij een specifieke doelgroep onder de aandacht te brengen.
Tips-voor-Google-Mijn-Bedrijf-Motionmill-Antwerpen

5 tips om meer uit Google Mijn Bedrijf te halen

Heb jij jouw Google Mijn Bedrijf-vermelding al volledig ingevuld?
Online-videochatprogrammas-tijdens-coronaviruslockdown-Whereby-Motionmill

Hoe kan ik op afstand contact blijven houden met klanten en collega’s?

Terwijl de overheid en de media blijven roepen ‘Houd afstand! Houd in hemelsnaam afstand!’, hebben we meer dan ooit de behoefte om juist dichter bij elkaar te komen.
Handige-online-marketing-tools-Motionmill

3 verbazingwekkend handige tools die je social media vergemakkelijken

Zaterdagochtend. Uitslapen? Niet wanneer je als ondernemer actief bent op social media. Je maakt een grote kop koffie en besteedt uren aan het maken van opvallende, interessante, adembenemende socialmediaberichten. Uitslapen is een luxe die alleen besteed is aan mensen die minder ambitieus zijn dan jij.

Stel Motionmill al je vragen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.