fbpx

Floor Van Hasselt

Webdesigner

Floor kwam rechtstreeks van de boerderij in Loenhout naar Motionmill in Antwerpen. (Goed, er zat nog een studie Grafische en Digitale Media tussen.) Voor onze klanten maakt ze websites, huisstijlen, brochures en al het andere wat ze uit haar Adobe XD-pen kan toveren. Floor is onze jongste aanwinst en de enige die een zaal in Antwerpen naar zich vernoemd kreeg.

Floor Van Hasselt

Lees hier de blogberichten van

Floor

WooCommerce product toevoegen handleiding

Zo voeg je producten en productcategorieën toe in WooCommerce

Stel: je hebt een WooCommerce-webshop laten maken, maar die webshop is nog helemaal leeg. Wat doe je? De webshop vullen natuurlijk! Ik vertel je stap voor stap hoe je dat doet.
Grafisch ontwerp Antwerpen

2020 heeft het leven van grafische ontwerpers veranderd en dit is waarom

Dit is de evaluatie van 2020 vanuit de ogen van een grafisch ontwerper uit Antwerpen. Het was een veelbewogen jaar. Ook voor mij als designer.
Waarom Adobe XD gebruiken - voordelen Adobe XD

10 redenen waarom Adobe XD perfect is om snel en gemakkelijk een webdesign te maken

Deze blog moet door iedereen gelezen worden die soms of vaak een webdesign moet maken. Ik leg je uit wat Adobe XD is (en wat niet). En ik geef tien redenen waarom Adobe XD perfect is om snel en gemakkelijk een webdesign te maken.
Inspiratiebronnen-voor-grafische-ontwerpers-en-webdesigners-Motionmill-Antwerpen (2)

Waar vindt een grafisch designer zijn inspiratie?

Ik ben een groot voorstander van vrede op aarde. Sterker nog: het grootste deel van de tijd ben ik niet van een engel te onderscheiden.
Alles over wireframes

De Wireframe Bijbel: alles wat je moet weten over wireframes

Wanneer je een website maakt (of een website laat maken), wil je dat dit zo efficiënt mogelijk gebeurt met een zo goed mogelijk resultaat. Om onnodige kosten te voorkomen, werken webdesigners met zogenaamde wireframes, oftewel digitale schetsen.

Stel Floor al je vragen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.