fbpx

Chiele Thora

Online marketeer

Chiele was een (goedlachs) deel van ons team in 2020 en 2021. De dagen van Chiele zaten tot over de rand gevuld met zoekmachine-adverteren, social media-advertenties en zoekwoordenonderzoek. Deze digitale marketingspecialiste kwam bij ons met de ambitie om zichzelf én onze klanten te laten groeien. (En wij gaven haar graag alle ruimte om dit te doen.)

Chiele Thora

Lees hier de blogberichten van

Chiele

Feed management tools webshops

Vind de perfecte feedmanagementtool voor jouw webshop

Het kiezen, aanmaken en beheren van een productfeed voor je webshop is geen piece of cake. Gelukkig bestaan er feedmanagementtools voor.
Instagram Creator Studio

Heb je de nieuwe features van Instagram Creator Studio al ontdekt?

Mijn vaste lezers zullen inmiddels weten dat Instagram en Facebook 90% van mijn vrije tijd in beslag nemen (de overige 10% is voor mijn vriend). Het is daarom ondenkbaar dat ik de nieuwe features van deze social media niet aan je zou voorstellen.
optimalisatietool-website-marketingbureau-antwerpen

Google Optimize: een sterke optimalisatietool voor jouw website

Een wijze man zei ooit: ‘Testing is the key to success’. En gelijk heeft hij zeker en vast.
Facebook-advertenties

Facebook-adverteerders opgelet: je advertenties zijn in gevaar!

Adverteert jouw bedrijf op Facebook? Blijf dan lezen, want ik ga je informatie geven die jouw bedrijf duizenden euro’s kan besparen. Nee, dat is geen goedkoop clickbait-trucje; dat is écht zo.
iOS 14-update Facebook-advertenties

Opgelet: de iOS 14-update heeft invloed op jouw Facebook-advertenties

Opgelet, Facebook-adverteerders! De nieuwe iOS 14-update van Apple zal invloed hebben op jouw Facebook-advertenties. Bereid je daarom voor.
Instagram Guides handleiding

Zet jij de Instagram Guide al in voor jouw bedrijf?

Wat zijn de Instagram Guides? En wat kan je er allemaal mee doen als bedrijf? Deze prangende vragen worden voor eens en altijd beantwoord.
Instagram online marketingbureau Antwerpen

Is Instagram zijn potentie als advertentieplatform aan het verliezen?

Wat zag ik laatst tijdens mijn dagelijkse Insta-fix? Instagram heeft een nieuwe lay-out! Zowel mijn privé-ik als mijn online marketeer-ik kregen een stressmomentje: zal Instagram nog net zo leuk zijn, en heeft het platform potentie verloren als marketingkanaal?
Google Analytics 4 installeren en gebruiken

Google Analytics 4: een analyse van de meest ingrijpende update ooit

Ik hou meer van Google Analytics dan van kittens. En dat zegt veel, want kittens zijn de meest schattige uitvinding ooit. Het zal je dan ook niet verbazen dat ik de introductie van de nieuwste versie van Analytics op de voet heb gevolgd.
Beste Google Chrome-extensies

De 7 favoriete Google Chrome-extensies van een marketeer

Als marketeer spendeer meer tijd op Google dan aan de eettafel met mijn partner. Om mijn tijd op die zoekmachine efficiënt te benutten, ben ik een fervent gebruiker van Google Chrome-extensies. Ze maken het leven van een zwoegende online marketeer een stuk makkelijker.
Deze bedrijven zetten Instagram Reels al op een toffe manier in

Deze bedrijven zetten Instagram Reels al op een toffe manier in

Ik heb voorbeelden gezocht van bedrijven die Instagram Reels al op een leuke manier inzetten. Soms zonder en soms met de hulp van een influencer.
Google optimalisatiescore

Google optimalisatiescore: wondermiddel of brol?

In een online wereld waarin adverteren via Google Ads even doodgewoon is als een kop koffie drinken, is het steeds belangrijker voor adverteerders dat hun Ads-account een hoge kwaliteitsscore heeft. De Google optimalisatiescore helpt je.
Keen social media

Stay Keen! Ontdek het nieuwe inspiratieplatform van Google

Vlak voor de zomervakantie van 2020 lanceerde Google in alle stilte het nieuwe platform Keen. Als een ware infiltrant sloop dit kersverse social medium geluidloos tussen zijn grote concurrenten Pinterest, Facebook en Instagram.
Wat is Instagram Reels adverteren

Had jij al gehoord van Instagram Reels? Ik ook niet!

Ik vertel je vandaag hoe Instagram Reels werkt en hoe jij deze feature kan inpassen in de marketingstrategie van jouw bedrijf.
Adverteren op Waze Ads

Adverteren in Waze: waarom wel of niet en hoe het werkt

Adverteren op Waze Het is al enkele jaren mogelijk om te adverteren op Waze. Toch zijn er in België nog maar weinig bedrijven die hiervan gebruik maken. Waze maakt gebruik...
Vergelijking-verzendplatformen-webshops-Webwinkelbouwer-Motionmill-Antwerpen-1024x748 (1)

Wij vergeleken 8 populaire verzendplatformen voor webshops

Een webshop zonder verzendplatform is als een auto zonder wielen: met heel veel geluk kom je ermee vooruit, maar de kans is bijzonder klein.

Stel Chiele al je vragen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.