Onze belofte om jouw organisatie te steunen 🧡

Enkele dagen geleden stond ik op het punt om onze vertrouwde tweewekelijkse nieuwsbrief naar jou te sturen. Maar iets hield mij tegen om op ‘verzenden’ te klikken. Het probleem was als volgt: wij hadden een artikel geschreven waarin we op half-luchtige wijze beschreven hoe marketeers de coronacrisis gebruiken (of misbruiken) voor hun eigen gewin.

 
Motionmill

 

 
Enkele dagen geleden stond ik op het punt om onze vertrouwde tweewekelijkse nieuwsbrief naar jou te sturen. Maar iets hield mij tegen om op ‘verzenden’ te klikken.
 
Het probleem was als volgt: wij hadden een artikel geschreven waarin we op half-luchtige wijze beschreven hoe marketeers de coronacrisis gebruiken (of misbruiken) voor hun eigen gewin.
 
Het was een artikel dat geschreven was voordat het mij duidelijk werd hoe ernstig de situatie zou worden. En dat straalde dat achterhaalde stuk proza uit.
 
Maar inmiddels was het zonneklaar dat corona ons leven meer zou ontwrichten dan ik verwacht had.
 
Ik maakte die dag een drastisch besluit: dit was niet de juiste nieuwsbrief om te versturen, want het bood niet de kennis waar de ondernemers van Belgie nu behoefte aan hebben.
 
Waar zij wél behoefte aan hebben, is kennis die concrete houvast geeft:
 
Over deze (en meer) essentiële zaken schreven we een verhelderend artikel dat écht aansluit bij de zorgen van dit moment.
 
Voor meerdere klanten zijn we volop bezig om de negatieve gevolgen van de coronacrisis zo goed mogelijk een positieve draai te geven. Ook voor jou doen we dit graag.
 
Dit is mijn belofte aan jou: mijn team en ik bieden je in deze moeilijke tijden alle hulp. Wij blijven gewoon bereikbaar, zelfs nu ons hele team vanuit huis werkt.
 
Verdiep je in ons artikel en mail ons als we je, op welke manier ook, van dienst kunnen zijn.
 

 
Zorg goed voor elkaar,
Mark Tollenaere
 

 
 

Meer inzichten die je kunnen helpen

 
Motionmill
Grotesteenweg 91
2600 Antwerpen
+32 (0)3 286 8040
info@motionmill.com 
 

 


Facebook


Twitter


LinkedIn


Instagram

 
 
Je ontvangt deze e-mail omdat je geregistreerd bent bij Motionmill

 
 
 
© 2020 Motionmill
 

Gratis wijzer worden

Wil je vaker kwaliteitsartikelen zoals dit lezen? En dat helemaal gratis? Wij delen onze kennis met je. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt 1 keer in de twee weken een leerzame, mooie, grappige, gelukkig makende mail.

Naam(Vereist)
* verplichte velden
Privacy(Vereist)
Hidden
Segment
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Motionmill