Semrush

De Semrush SEO Writing Assistant biedt onmiddellijke aanbevelingen voor inhoudsoptimalisatie op basis van de kwaliteiten van de 10 beste Google-pagina’s voor uw opgegeven zoekwoorden op een bepaalde locatie. Contentprofessionals, bloggers en marketingexperts kunnen in een paar klikken controleren of hun teksten of de teksten van externe schrijvers voldoen aan verschillende inhoudelijke kwaliteitseisen.

KENMERKEN

  • Algemene score – controleert de algemene kwaliteit van het artikel, berekend op basis van statistieken zoals leesbaarheid, tekstlengte en doelzoekwoorden.
  • Leesbaarheidsscore – evalueert de moeilijkheidsgraad van uw tekst op basis van de aanbevolen Flesch-Kincaid-score voor leesgemak. U krijgt aanbevelingen voor zinnen en woorden die verbeterd moeten worden.
  • Trefwoorden targeten – toont aanbevelingen met betrekking tot de gegeven zoekwoorden, hun volume en hun moeilijkheidsgraad.
  • Aanbevolen trefwoorden – toont semantisch gerelateerde trefwoorden, die ook aan uw tekst moeten worden toegevoegd.
  • Tone of voice – zorg ervoor dat uw schrijven consistent is met het gewenste formaliteitsniveau.
  • Plagiaat – valideer dat uw schrijver originele inhoud heeft ingediend.
  • Linken – controleer uw links op mogelijke fouten en problemen.

HOE WERKT HET?

Maak gratis verbinding of registreer een Semrush-account.

Stel uw doelzoekwoorden in om aanbevelingen voor uw inhoud te krijgen.

Selecteer een doellocatie en apparaat (desktop of mobiel).

Maak een SEO-contentsjabloon.

IS HET GRATIS?

Om de SEO Writing Assistant uit te voeren, hebt u een Semrush-account nodig om een ​​SEO-contentsjabloon te maken. Met een gratis of Pro SEMrush-account kunt u een leven lang één aanbevelingenset (gekoppeld aan een document) maken. Accounts met een hoger niveau hebben verschillende zoekwoordbudgetten, afhankelijk van het abonnementsplan, evenals toegang tot de volledige kracht van het Semrush Content Marketing Platform.

Als iemand (bijvoorbeeld uw Content Manager) al een SEO-inhoudssjabloon heeft gemaakt en deze aan een bericht heeft gekoppeld, kan iedereen die toegang heeft tot het bericht de interface van SEO Writing Assistant zien.

TECHNISCHE DETAILS

Houd er rekening mee dat de plug-in een code van derden gebruikt die wordt geleverd door de Semrush SEO Writing Assistant-tool die niet is beoordeeld door het WordPress-team. Om uw tekst te analyseren, stuurt de plug-in deze naar Semrush API waar ook teksten kunnen worden opgeslagen voor statistische analyse. Om de gebruikerservaring te verbeteren, worden telemetriegegevens verzameld door Google Analytics.

Screenshots

Motionmill webdesign