Verlimmo

Een vastgoedsite die staat als een huis

Verlimmo kent de vastgoedmarkt al meer dan vijftig jaar. Deze Schotenaren zijn gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van woningen, bedrijfspanden en veel ander vastgoed. Als streekgenoten kozen ze uiteraard voor een websitebouwer uit Antwerpen. Motionmill mocht hun website herwerken tot wat hij nu is. En daar zijn we trots op. Het is een site die vertrouwen opwekt en expertise uitstraalt. Precies wat bij een vastgoedbedrijf past!

Wat we voor Verlimmo deden: Webdesign

De uitdaging: Omnicasa real-time in WordPress

Verlimmo werkt met Omnicasa. Omnicasa is een softwareprogramma voor vastgoedmakelaars en biedt een 360-gradenoplossing. Panden en projecten worden moeiteloos beheerd in deze tool. Het sprak voor zich dat de nieuwe website werd gekoppeld aan deze tool. Het onderhoud van de WordPress-website vergt dan ook niet meer werk dan het beheer dat sowieso al verricht wordt in Omnicasa.

De grootste uitdaging in dit project was om de data die uit Omnicasa in realtime opgehaald worden binnen de specifieke lay-out van de nieuwe website aan te bieden.

Aan de slag!

Een technische roadmap

Als voorbereiding werd uitvoerig overlegd met de technische mensen van Omnicasa. De roadmap die daaruit afgeleid werd, werd pragmatisch toegepast in het voorgestelde design.

Een uniek design dat vertrouwen uitstraalt

De designbriefing hield in dat er een uniek grafisch ontwerp gemaakt moest worden dat het speciale karakter van de mensen achter Verlimmo uitstraalde. Tegelijkertijd moesten bezoekers het gevoel krijgen dat ze het kantoor met het volste vertrouwen kunnen benaderen.

Content fill

De content fill was, behalve een korte historiek en contactpagina, niet echt nodig. De content voor de website zijn namelijk de panden en de data die gekoppeld zijn aan Omnicasa. Content moest dus ingevuld worden in Omnicasa en werd (en wordt) vervolgens automatisch getoond op de website.

motionmill-markt21-wordpress-website

Nieuwsgierig? Ga naar de website van Verlimmo

 

verlimmo.be

Wil je ook een nieuwe website?

Heb je een nieuwe website nodig die je zelf up-to-date kan houden? Wij zijn dé WordPress-experts uit Antwerpen. Wij ontwerpen en bouwen jouw website.

De koffie staat klaar

Motionmill webdesign