Toespijs

een overzichtelijke website met humor

Een klant met humor heeft behoefte aan een website met humor. Toespijs is een opmerkelijk productiehuis. Ze omschrijven hun werk als ‘audiovisuele delicatessen’. Alleen die omschrijving laat al zien dat ze anders zijn. Mooi! Want wij van Motionmill zijn ook anders. Een perfecte match dus. Motionmill ontwikkelde hun nieuwe site en voorzag die van een tikkeltje humor!

Wat we voor Toespijs deden:

Webdesign

een lokale klant is altijd welkom

Toespijs werd opgericht door Tom Van Dyck en Alice Reijs. Het bedrijf zit niet ver van ons webdesignbureau in Antwerpen. Samen met hun creatieve ploeg werken ze series en formats uit voor televisiekijkend Vlaanderen. Met hun, naar eigen zeggen, ‘audiovisuele delicatessen’ willen ze de kijker doen lachen en ontroeren. Ken je de reeks ‘Den Elfde van den Elfde’? Dat is hun werk.

simpel maar uniek

Een productiehuis zoals Toespijs heeft uiteraard een website nodig. Een eenvoudige website met de juiste uitstraling was het streefdoel. Een bron van online informatie met een tikkeltje humor. Aangezien het logo van Toespijs erg kleurrijk is, hield Motionmill het design eerder eenvoudig. Toch probeerden we in het ontwerp dat typische ‘boterhammengevoel’ te behouden. (De producties van Toespijs zijn immers om op te eten.)

Wil je ook een nieuwe website?

Heb je een nieuwe website nodig die je zelf up-to-date kan houden? Wij zijn dé WordPress-experts uit Antwerpen. Wij ontwerpen en bouwen jouw website.

Over Motionmill

Motionmill is een webdesignbureau in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je brandingontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Grotesteenweg 91
2600 Antwerpen-Berchem

T: +32 (0)3 286 80 40

E: info@motionmill.com

Facebook Certified Media Buying Professional in Antwerpen

Motionmill