Cru-design

Stijlvolle branding en een elegante website voor Cru-design

Cru-design is gespecialiseerd in het helpen van wijngaarden, boerderijen en verenigingen bij het bereiken van hun doelstellingen om duurzamer en winstgevender te zijn. Uiteraard hebben ze daarvoor een mooi digitaal visitekaartje voor nodig. Daarom kwam Cru-design bij ons aankloppen. De vraag? Een stijlvolle rebranding en een mooie nieuwe WordPress-website.

Wat we voor Cru-design deden: Branding , Storytelling , Webdesign

Vikki Corbeels, de oprichter van Cru-design, stapte naar ons toe voor een volledige rebranding.

 

Viconsult werd Cru-design, een strakke naam waar een strakke nieuwe look bij hoort.

Het was aan ons om een nieuwe huisstijl uit te werken en daar een moderne nieuwe website bij te bouwen, voorzien van copywriting.

Motionmill webdesign Antwerpen - Cru-design mockup

 

Het begon met een naam

Toen deze klant ons contacteerde voor een rebranding, lag de nieuwe naam van het bedrijf nog niet vast. Wat wel zeker was, was dat ze een merk wou met zijn eigen identiteit, iets veelzijdig dat minder verbonden was aan de naam van de oprichter. De klant ging zich namelijk ook richten op nieuwe markten en niet enkel op de wijnbouw zoals vroeger.

Samen met de klant staken we de koppen bijeen. Op die manier werd de naam Cru-Design gekozen, een bedrijfsnaam die zowel sterk als elegant overkomt. Tegelijkertijd zetten we onze copywriters aan de slag om te bepalen welke boodschap we willen meegeven op de website. Deze informatie werd vervolgens omgezet in tekst voor de belangrijkste pagina’s van de website en deze content goten we in wireframes. In overleg met de klant werd de identiteit van het nieuwe merk stapsgewijs uitgewerkt. We zorgen er steeds voor dat de klant kan meedenken over de branding, communicatie en marketing.

Motionmill webdesign Antwerpen - Cru-design wireframes

Motionmill webdesign Antwerpen - Cru-design huisstijl visual

De naam wordt een logo, het logo wordt een huisstijl

Tegelijkertijd werkten we ook een logo uit dat de combinatie tussen de sterkte en de elegantie van de naam omvat. Hiervoor werkten we verschillende voorstellen uit waartussen onze klant kon kiezen.

Eens de keuze gemaakt was, konden we een webdesign in een nieuwe huisstijl uitwerken met het logo, kleuren, vormen en lettertypes. Met deze nieuwe stijl maakten we een high-fidelity prototype van de website. Ook dit ontwerp werd uiteraard voorgelegd aan de klant. Wij voorzien altijd feedback momenten, zodat je als klant bij elke stap van het designproces betrokken blijft.

Sterk webdesign met naadloze visuals

Nadat alle puntjes op de i waren gezet en het nieuw design van de website goedgekeurd werd door onze klant, kon onze developer aan de slag gaan met het bouwen van een uniek WordPress-thema.

Speciaal bij de nieuwe website voor Cru-design waren de geometrische achtergrondelementen die naadloos in elkaar kunnen overgaan. Belangrijk hierbij was om de gebruiksvriendelijkheid voor de klant te behouden.

De mooie WordPress-websites die wij bouwen zijn namelijk eenvoudig aan te passen door onze klanten. We maken het hierbij mogelijk om snel en eenvoudig mooie nieuwe pagina’s te bouwen in de juiste opmaak en stijl, zonder een webdesigner in te moeten schakelen. Hiervoor voorzien wij ook een uitgebreide WordPress-handleiding en een training.

Ook interesse in zo’n sterk staaltje WordPress webdesign? Als je nog vragen hebt mag je ons altijd contacteren.

Maak een afspraak

Motionmill webdesign Antwerpen - Cru-design screenshot homepagina

Bezoek de nieuwe website van Cru-design

Bekijk ook jij een van onze mooiste WordPress websites?

Bezoek cru-design.be

Op zoek naar een straf webdesignbureau?

Als je op zoek bent naar een 360°-communicatiebureau in Antwerpen dat zich niet alleen op webdesign focust, maar ook op strategie, storytelling, branding en online marketing, ben jij bij Motionmill op het juiste adres,

Heb je behoefte aan een partner om een volledige campagne mee uit te tekenen? Wij helpen je bij elke stap.

Bel, mail of bezoek ons

Motionmill