Prodata Healthcare

Een website die zorg uitstraalt

Bedrijven uit de zorgsector stellen zeer specifieke eisen aan hun website. Ze moet allereerst strak zijn, bijna even steriel en proper als de zorgsector zelf. En ten tweede moet de website buitengewoon funtioneel zijn. Je zou kunnen zeggen: even functioneel als hun branche zelf. Wij gingen aan de slag met het maken van de nieuwe, professionele website voor de ICT-oplossingen voor de zorgsector van Prodata Healthcare.

Wat we voorProdata Healthcare deden:

Webdesign Online Marketing

Een nieuwe website voor Prodata Healthcare

Prodata Healthcare maakt deel uit van de Prodata Groep en levert specifieke ICT-oplossingen voor de zorgsector. De knowhow, de ervaring en de informatie hadden ze al. Om deze kennis bekender te maken bij het grote publiek kozen ze voor een nieuwe professionele website als uithangbord. Het moest bovendien een tool worden om meer interactie te genereren.

Uitdagingen

  • Een visueel aantrekkelijk en professioneel ogend design ontwikkelen, aangepast aan hun bestaande huisstijl;
  • De aangeleverde inhoud opdelen in een gebruiksvriendelijke sitestructuur;
  • De inhoud aanbieden op een bevattelijk manier voor de bezoeker én die goed zichtbaar is in zoekmachines;
  • Knoppen en contactformulieren integreren in de pagina’s om meer respons te genereren.

 

Hoe zijn we te werk gegaan?

Webdesign

We onderzochten hoe we de aangeleverde inhoud op een aantrekkelijke manier konden presenteren. Daarom bouwden we wireframes op voor alle pagina’s. Van homepagina tot detailspagina’s. Een voorstel werd gemaakt en opgestuurd. De feedback volgde, aanpassingen werden aangebracht. Snel zaten we op dezelfde lijn. Het uittekenen van het design kon starten. Op basis van de huisstijl van Prodata en de voorgestelde opbouw, gingen we aan de slag om deze te vertalen naar een fris en actueel webdesign.

Opbouw van de website

De beschikbare inhoud was vooral een lange informatiebrochure. Het was dus aan ons om deze op te delen in bevattelijke brokken voor de bezoeker van de website. Al deze waardevolle informatie moest tot zijn recht komen. We besloten om aan elke oplossing een eigen pagina te wijden, gekoppeld aan een overzicht op de homepagina door middel van een sterk beeld en een korte omschrijving. De bezoeker krijgt een handig overzicht en kan naargelang zijn interesses doorklikken naar een gedetailleerde pagina. Dezelfde aanpak hanteerden we om Prodata Healthcare als bedrijf, hun technologie en aanpak op de homepagina kort voor te stellen en deze te verfijnen op aparte pagina’s.

SEO – zoekmachine-optimalisatie

De oplossingen van Prodata moesten zichtbaarder gemaakt worden. De website moest meer respons genereren. Dat betekent: de website vindbaar maken in Google via zoekmachineoptimalisatie (een onderdeel van search engine marketing). Het opdelen van de informatie over verschillende pagina’s is niet alleen gebruiksvriendelijk, het zorgt er ook voor dat de pagina’s rond de specifieke producten beter kunnen scoren in zoekmachines. Prodata Healthcare verscheen dan ook snel bovenaan in de zoekresultaten voor relevante termen als ‘digitaal operatiekwartier’, ‘bedside terminal’ of ‘camerabewaking ziekenhuis’.

Nieuwsgierig? Ga naar de website van Prodata Healthcare

www.prodata-healthcare.be

Wil je ook een nieuwe website?

Heb je een nieuwe website nodig die je zelf up-to-date kan houden? Wij zijn dé WordPress-experts uit Antwerpen. Wij ontwerpen en bouwen jouw website.

Over Motionmill

Motionmill is een webdesignbureau in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je brandingontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Grotesteenweg 91
2600 Antwerpen-Berchem

T: +32 (0)3 286 80 40

E: info@motionmill.com

Facebook Certified Media Buying Professional in Antwerpen

Motionmill