Mascott Zeilreizen

Online zeilreizen boeken voor verre landen

Mensen die op zoek zijn naar een bijzondere reis komen al snel terecht bij Mascott Zeilreizen. Deze sympathieke Antwerpse onderneming biedt buitengewone zeilreizen aan. Om hun unieke vakanties online aan te bieden, klopten ze aan bij ons. ‘Kunnen jullie voor ons een website bouwen waar we trots mee naar buiten kunnen treden?’ luidde de vraag. Natuurlijk konden wij dat!

Wat wij voor Mascott Zeilreizen deden:

Webdesign

Van het vaste pad af

Off the beaten track, dat is waar het om draait bij Mascott. Ze brengen hun klanten naar plekken waar normale bus- of vliegtuigreizen niet kunnen komen. De Thaise eilanden? Check! De Indonesische zeeën? Check! Mascott biedt het beste van twee werelden: de zorgeloosheid van een georganiseerde reis, maar het avontuur van een expeditie naar het onbekende.

Variatie in vakanties

Hoewel alle vakanties van Mascott draaien rond schepen en boten is er veel variatie in de vakanties. De bestemmingen zijn talloos (Turkije, Italië, Griekenland, noem maar op!). Bovendien zijn er veel opties mogelijk voor het dagprogramma: van duiken tot dorpen bezoeken, van lekker eten tot snorkelen. Met Mascott worden zeeën én landen verkend!

De uitdaging was…

…hoe we deze onconventionele reizen in een passende website konden zetten. Want geef toe: het zou respectloos zijn geweest om Mascott een kant-en-klare template te geven. Nee, een merk als Mascott verdient maatwerk in WordPress. We gingen daarom aan de slag:

  1. Eerst maakten we wireframes. Hierin toonden we schetsmatig aan Mascott de grove opzet voor de beoogde site. Het was een praatplaatje waaraan geschaafd en gesleuteld werd. Na de uiteindelijke goedkeuring van Mascott gingen we naar de tweede stap;
  2. We ontwierpen de website in Photoshop. De stijl van de website begon zichtbaar te worden: kleuren verschenen, lettertypes werden gekozen. Na de goedkeuring van het ontwerp konden we verder naar stap drie;
  3. Onze websitebouwer zette de site in elkaar in WordPress. Het bouwen van de website is een traject van testen, testen en testen. Toen uiteindelijk ieder detail van de site klopte, werd hij opgeleverd.

Dat klinkt snel gedaan, maar er kwam redelijk wat technisch werk bij kijken. Bestemmingen en schepen kiezen moest immers makkelijk worden gemaakt voor de klanten van Mascott.

 

Technisch maatwerk was nodig

Gelukkig draaien we voor technisch maatwerk voor websites onze hand niet om! We maakten het voor Mascott mogelijk om zelf SEO-vriendelijke contentblokken toe te voegen waar en wanneer dat nodig is. We hebben dit gebouwd in custom post types, een functie van WordPress.

Bovendien hebben we het boekingssysteem van Mascott geïntegreerd in de website. Zo is een zeilreis snel en makkelijk te boeken. Voor iedereen. Altijd en overal.

Hijs de zeilen! Bezoek de website van Mascott

www.mascottsailing.be

Wil je ook een nieuwe website?

Heb je een nieuwe website nodig die je zelf up-to-date kan houden? Wij zijn dé WordPress-experts uit Antwerpen. Wij ontwerpen en bouwen jouw website.

Over Motionmill

Motionmill is een webdesignbureau in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je brandingontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Grotesteenweg 91
2600 Antwerpen-Berchem

T: +32 (0)3 286 80 40

E: info@motionmill.com

Facebook Certified Media Buying Professional in Antwerpen

Motionmill