Lina’s Choice

Strategie en webdesign voor een modekenner

Lina was al van kinds af aan gepassioneerd door mode. Op haar achttiende ging haar carrière in de mode-industrie reeds van start. Over de jaren heen heeft ze haar kennis en kunde uitgebreid door verschillende stylingcursussen te volgen. Vandaag de dag is ze erkend kleur- en stijlconsulente, imagoconsulente, personal shopper en allround visagiste. Om deze opgedane kennis in de praktijk toe te passen, droomde ze er al enkele jaren van om haar eigen zaak te starten waarbij ze mensen een make-over kan bieden. Want zij vindt dat iedereen zich goed in zijn vel moet voelen, ongeacht de lichaamsbouw.

Wat we voor Lina’s Choice deden:

Branding Webdesign

De vraag

De knoop was doorgehakt: Lina wilde van haar passie haar beroep maken en ging de uitdaging aan. Ze contacteerde Motionmill om een website te ontwikkelen en officieel haar eigen business te starten. Lina wilde een website waarmee ze echt in het oog zou springen. Daarom planden we naast een nieuwe website ook een fotoshoot in, ontwierpen we een logo en ondersteunden we Lina in het ontwikkelen van haar businessidee.

Na enkele brainstormsessies werd Lina’s Choice geboren.

Onze aanpak

Door een nauwe samenwerking kon Lina elke stap in het proces op de voet volgen. Zelf gaf ze de aanzet voor de fotoshoot, het logo en de teksten.

Lina’s aanpak als kleur- en stijlconsulente is gebaseerd op de gekende seizoenstypes. Zo vertelde ze dat ze zelf een wintertype is, wat betekent dat ze het beste staat met koele, heldere tinten.

Met het wintertype in ons achterhoofd kwamen we tot een kleurencombinatie voor haar website die helemaal past bij Lina’s persoonlijkheid.

Voor de fotoshoot trommelde Lina vrienden op om in te springen als model. Ze sprak haar contacten aan voor het gebruik van unieke locaties. Raf, onze fotograaf uit Antwerpen, zorgde voor een professionele fotosessie met ‘t Stad als decor.

Het resultaat

Lina’s Choice werd een prachtsite, volledig ontwikkeld door Motionmill met WordPress als basis. Door te kiezen voor een fotoshoot, een logo op maat en een gepersonaliseerd webdesign sluiten alle elementen naadloos op elkaar aan. Het is een totaalplaatje dat klopt.

Nieuwsgierig? Ga naar de website van Lina’s choice

www.linaschoice.be

Wil je ook een nieuwe website?

Heb je een nieuwe website nodig die je zelf up-to-date kan houden? Wij zijn dé WordPress-experts uit Antwerpen. Wij ontwerpen en bouwen jouw website.

Over Motionmill

Motionmill is een webdesignbureau in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je brandingontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Grotesteenweg 91
2600 Antwerpen-Berchem

T: +32 (0)3 286 80 40

E: info@motionmill.com

Facebook Certified Media Buying Professional in Antwerpen

Motionmill