Lina's Choice: van passie tot beroep

Lina’s Choice, een totaalpakket

Lina was al van kinds af aan gepassioneerd door mode. Op haar 18e ging haar carrière in de mode-industrie dan ook officieel van start. Over de jaren heen heeft ze haar kennis en kunde uitgebreid door verschillende styling cursussen te volgen. Vandaag de dag is ze erkend kleur- en stijlconsulente, imagoconsulente, personal shopper en allround visagiste. Om deze opgedane kennis in de praktijk toe te passen, droomde ze er al enkele jaren van om haar eigen zaak te starten waarbij ze mensen een make-over kan bieden. Haar hoofdreden? Iedereen, ongeacht je lichaamsbouw, goed in zijn vel te laten voelen met de juiste tips & tricks.

De vraag

De knoop was doorgehakt: Lina wilde van haar passie haar beroep maken en ging de uitdaging aan. Ze contacteerde Motionmill om een website te ontwikkelen en officieel haar eigen business te starten. Lina wilde een totaalpakket, een website waarmee ze echt in het oog zou springen. Daarom planden we naast een nieuwe website ook een fotoshoot in, ontwierpen we een logo en ondersteunden we Lina in het ontwikkelen van haar business idee.

Na enkele brainstormsessies werd Lina’s Choice geboren.

printscreen linaschoice.be

Onze aanpak

Door een nauwe samenwerking, kon Lina elke stap in het proces op de voet volgen. Zelf gaf ze de aanzet voor de fotoshoot, het logo en de teksten.

Lina’s aanpak als kleur-en stijlconsulente is gebaseerd op de gekende seizoenstypes. Zo vertelde ze dat ze zelf een wintertype is, wat betekent dat ze het beste staat met koele, heldere tinten. Met het wintertype in ons achterhoofd, kwamen we tot een kleurencombinatie voor haar website die helemaal past bij Lina’s persoonlijkheid.

Voor de fotoshoot trommelde Lina vrienden op om in te springen als model. Ze sprak haar contacten aan voor het gebruik van unieke locaties. Collega Raf zorgde voor een professionele fotosessie, met ‘t Stad als ultiem decor.

Lina geeft make-up workshop

Het resultaat

Lina’s Choice werd een totaalpakket, volledig ontwikkeld door Motionmill met WordPress als basis. Door te kiezen voor een fotoshoot, een logo op maat en een gepersonaliseerd webdesign, sluiten alle elementen naadloos op elkaar aan. Kortom, een totaalpakket dat klopt.

Motionmill