Website

De nieuwe evenaar.tv

Reizen is iets wat we allemaal graag doen of waarvan we dromen: een grote wereldreis, een citytrip of een reisje in eigen land naar Brugge of de zee. Het vernieuwde evenaar.tv inspireert met prachtige reportages op het online tv-kanaal, nu aangevuld met persoonlijke reisverhalen door de bezoekers van reistips.be. Wat vooraf ging In de zomer […]

Lamifil

Lamifil is al lang een trouwe klant bij Motionmill. We bouwden ook al de vorige versie van hun website. Toen deze producent van o.a. koper- en aluminiumdraad voor energiedistributie en spoorweg electrificatiesystemen vorig jaar bij ons aanklopte, wilden ze een stapje verder gaan. Er was niet alleen een opfrissing van de website nodig, we stapten met hen mee in een volledig 360° parcours. Tijdens dat jaar gingen we zeer grondig te werk om Lamifil zowel online als offline in en nieuw kleedje te steken.

Festitent. Een instapklare tent op festivals

Online een tent reserveren die op de festivalcamping voor je klaar staat. Lekker gemakkelijk via een Woocommerce website.

Glamping -glamoureus camperen- een trend waar Festitent voortreffelijk op inspeelt!

Reclamebureaus

Ze weten ons te vinden ondertussen. Boondoggle, Darwin BBDO, 4XL, Cools Concepts. Als WordPress specialist stellen we graag onze kennis ten dienste van hen en hun klanten voor het uitbouwen van professionele websites.

Groote Oorlog Antwerpen

De Groote Oorlog, exact 100 jaar geleden begon de eerste wereldoorlog. Dat zal je niet ontgaan zijn want deze gebeurtenis wordt overal ter wereld herdacht. Niet in het minst bij ons in België, dat toen 4 jaar het strijdtoneel was. Ook in Antwerpen vinden herdenkingen plaats op verschillende manieren en momenten. Het Felixarchief met zijn schat aan informatie […]

Prodata Healthcare

Een nieuwe professionele website met een optimale SEO-structuur, als uithangbord voor de ICT oplossingen voor de zorgsector van Prodata Healthcare.

Motionmill