Motionmill website cases

Met trots stellen we onze laatste projecten voor.  Elk project is uniek, met een andere doelgroep, een ander streefdoel, een ander verhaal.  Wij bouwen websites voor bedrijven met een interessant en inspirerend verhaal. Een website op maat dus.

Vraag een offerte aan

Kiddikleurprenten

Het begin van de zomervakantie. 2 maanden geen school. Hele dagen leuke dingen doen. Zoals kleurprenten kleuren bijvoorbeeld! We zetten dus net op tijd de website voor kiddikleurprenten online. Een kleurrijk project waar we hard, maar ook met veel plezier aan gewerkt hebben. Webdesign afgestemd op kinderen. Door gebruik van herkenbare iconen vinden kinderen zelf […]

Lamifil

Lamifil is al lang een trouwe klant bij Motionmill. We bouwden ook al de vorige versie van hun website. Toen deze producent van o.a. koper- en aluminiumdraad voor energiedistributie en spoorweg electrificatiesystemen vorig jaar bij ons aanklopte, wilden ze een stapje verder gaan. Er was niet alleen een opfrissing van de website nodig, we stapten met hen mee in een volledig 360° parcours. Tijdens dat jaar gingen we zeer grondig te werk om Lamifil zowel online als offline in en nieuw kleedje te steken.

Online offerte tool voor Smart-Box België

Snel en toch gedetailleerd een configuratie van een laadbak opstellen. Mét bijhorende offerte. Na een grondige analyse bouwde motionmill een degelijke oplossing in WordPress.

Velo Antwerpen

We zijn gespecialiseerd in WordPress. Maar zelfs zonder WordPress gaan we geen interessante online marketing opdracht uit weg. Integendeel.

De Velo Antwerpen fietsen vinden we een cool project, dus toen ze een partner zochten voor hun online marketing, knepen we met plezier een oogje toe voor het feit dat hun website in Drupal gebouwd is. (Grapje hé. Trouwens, alhoewel we ons in dit geval geen expert mogen noemen, we kunnen ook met Drupal overweg)

Mundooz

Indonesië is een prachtig land om heen te reizen. Er zijn zoveel uiteenlopende dingen te doen. Van lekker relaxen tot duikinitiaties, tot tochten door de jungle tot het ontmoeten van de lokale bevolking. Zoveel keus, zoveel organisaties,… De leukste en origineelste trips in Indonesië ontdek je nu via Mundooz.

Mundooz maakt het je dus gemakkelijk om Indonesië te ontdekken op je eigen tempo.

Een website laten bouwen in Antwerpen

Een website laten bouwen, daarvoor kan je webdesign bureaus over de hele wereld aanspreken. Iemand uit Australië kan perfect een website voor een Belgisch bedrijf ontwerpen. Alles kan online gebeuren van overleg en brainstormen tot laatste technische of grafische details van een website. Er is natuurlijk wel vaak een culturele of taalbarrière die mogelijk problemen […]

Festitent. Een instapklare tent op festivals

Online een tent reserveren die op de festivalcamping voor je klaar staat. Lekker gemakkelijk via een Woocommerce website.

Glamping -glamoureus camperen- een trend waar Festitent voortreffelijk op inspeelt!

Search engine marketing

Naast het ontwerpen en bouwen van websites, vraagt men ons meer en meer om bestaande websites onder handen te nemen. Vooral om websites zichtbaarder te maken in zoekmachines. Zoekmachine marketing dus. Bij een website komen verschillende disciplines tezamen. Een designer voor het ontwerp. Een ontwikkelaar om het technisch te doen werken. Een copywriter om de website […]