Offerte aanvraag Website

 

Webdesign offerte

Een sluitend budget voor elke webdesign-opdracht. Waar mogelijk, bieden wij u dat aan. Zodat het bouwen van uw website enkel een leuke verrassing wordt. Op basis van een duidelijke webdesign offerte.

Webdesign offerte voor een nieuwe website? 

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bouwen voor u een website als geen ander, op basis van een duidelijke offerte. We werken graag in vertrouwen, met duidelijk afgelijnde afspraken.

Tijdens een eerste gesprek kijken we wat uw wensen en doelen zijn. We gaan na hoe we deze op elkaar kunnen afstemmen om tot een mooi eindresultaat te komen. Daarbij komt niet alleen het design aan bod, we kijken ook hoe je website past in je online strategie.

Aan de hand van een verkennend gesprek bezorgen we u een eerste prijsraming van de investering die verbonden zijn aan het design en het ontwikkelen van uw unieke website.

Deze eerste meeting gaat altijd vooraf aan de eigenlijke offerte voor uw website.

We overlopen deze webdesign offerte samen en gaan dieper in op de verschillende fasen van het ontwikkelingsproces: we bekijken wat in fase 1 of fase 2 thuishoort, wat u eventueel zelf doet en wat u liever aan ons overlaat en of onze webdesignofferte duidelijk en transparant is. Tenslotte kijken we ook of onze organisaties compatibel zijn. Dit laatste is niet onbelangrijk voor een vlotte samenwerking.

 

Klikt het? Dan gaan we verder. We maken een vervolgafspraak, maken de finale prijs-offerte voor uw website en leggen de afspraken vast.
Daarna starten met de bouw van uw website op basis van deze offerte. Dat werk verloopt in fasen, om het voor u en voor ons overzichtelijk te houden. We kijken alvast uit naar het eerste gesprek. Sneller starten kan ook : 03/ 286 80 40 , vraag naar Mark.

Uw projectEen korte maar duidelijke omschrijving van uw project:

Uw contactgegevens
Ik wil de nieuwsbrief van Motionmill ontvangen

We nemen binnen 24 uur contact met je op.

Motionmill