Offerte-aanvraag voor een website

Webdesign-offerte voor een nieuwe website nodig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bouwen voor jou een website als geen ander, op basis van een duidelijke offerte. We werken graag in vertrouwen, met duidelijk afgelijnde afspraken.

 

Jouw bedrijf als leidraad

We nemen jouw bedrijf of product als leidraad voor alles wat we doen. Tijdens een eerste gesprek kijken we wat je wensen en doelen zijn. We gaan na hoe we deze op elkaar kunnen afstemmen om tot een mooi eindresultaat te komen. Daarbij komt niet alleen het design aan bod, we kijken ook hoe je website past in je online strategie.

Aan de hand van een verkennend gesprek bezorgen we je een eerste prijsraming van de investering die verbonden zijn aan het design en het ontwikkelen van jouw unieke website.

Deze eerste meeting gaat altijd vooraf aan de eigenlijke offerte voor jouw website.

We overlopen deze webdesignofferte samen en gaan dieper in op de verschillende fasen van het ontwikkelingsproces: we bekijken wat in fase 1 of fase 2 thuishoort, wat je eventueel zelf doet en wat je liever aan ons overlaat. We vragen je altijd of onze webdesignofferte duidelijk en transparant is. Tenslotte kijken we ook of onze organisaties compatibel zijn. Dit laatste is niet onbelangrijk voor een vlotte samenwerking.

 

Aan het werk

Klikt het? Dan gaan we verder. We maken een vervolgafspraak, maken de finale prijs-offerte voor je website en leggen de afspraken vast.
Daarna starten met de bouw van je website op basis van deze offerte. Dat werk verloopt in fasen, om het voor jou en voor ons overzichtelijk te houden. We kijken alvast uit naar het eerste gesprek. Sneller starten kan ook: 03/ 286 80 40. Vraag naar Mark.

Over Motionmill

Motionmill is een webdesignbureau in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je brandingontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Grotesteenweg 91
2600 Antwerpen-Berchem

T: +32 (0)3 286 80 40

E: info@motionmill.com

Facebook Certified Media Buying Professional in Antwerpen

Motionmill