Mooi, zover ben je geraakt

Als 360°-communicatiebureau zijn er veel zaken waarmee we je kunnen helpen.

De snelste weg om meer te verkopen is een afspraak boeken in de agenda van één van onze medewerkers. We onderzoeken dan samen wat de volgende stap zou kunnen zijn.

Verder kijken kan uiteraard ook. Onze diensten vallen uiteen in 4 blokken:

Webdesign

Webdesign made in Antwerp. Gemaakt met WordPress en geoptimaliseerd voor SEO en mobiele toestellen. Laat het werk over aan onze webspecialisten

Webshop

E-commerce met WooCommerce, op die manier kan je je webshop zelf makkelijk onderhouden. Met uitgebreide mogelijkheden om je shop uit te breiden met (drop)shipping, marketing en een koppeling met boekhoudsoftware. Troef: altijd de laatste veiligheidsupdates. Je omzet is in veilige handen!

Alle webdesigndiensten >

webdesign Antwerpen Motionmill

Online marketing

Met een gezonde mix van marketingtools en gedragen door een online strategie werken we een plan uit om je verkoop te boosten. We meten sturen bij en geven je duidelijk inzicht met een heldere rapporten. SEO, SEA, inbound marketing en e-mailmarketing… wij hebben er kennis van. Je zit mee aan het roer en wordt begeleid door pro’s.

Alle marketingdiensten >

Branding

Een duidelijk consistent merk verhoogt je kansen op beter te verkopen. Bestaande en nieuwe klanten herkennen je beter, krijgen sneller vertrouwen en blijven langer klant.

Laat je begeleiden en adviseren en kies voor een online partner die je op alle communicatiedisciplines kan helpen. 

Alle brandingdiensten >

Motionmill-the book of your ideas

Inspiratie nodig voor een brainstorm?

Ontvang The book of your ideas in de bus!

Motionmill - Gevangen in het web

In de maak…

Storytelling

Storytelling en copywriting, want een goed verhaal wordt geschreven. En een goed verhaal garandeert dat je klanten zich kunnen verplaatsen in je merk. Het raakt aan de emoties van een consument en draagt bij tot betere verkoop. Verhalen maken is ons vak. Met een begin, een midden en een ( happy) end. Laat van je horen. 

Alle storytellingdiensten >

Motionmill