Hotjar

Hotjar is de snelle en visuele manier om uw gebruikers te begrijpen en biedt alles wat uw team nodig heeft om inzichten te ontdekken en de juiste wijzigingen aan uw site aan te brengen. Verbind alle punten met één krachtige oplossing die:

  • Heatmaps – Begrijp wat gebruikers willen, belangrijk vinden en doen op uw site door hun klik-, tik- en scrollgedrag visueel weer te geven – wat de sterkste indicatoren zijn voor de motivatie en het verlangen van bezoekers.
  • Bezoekersopnames – Elimineer giswerk met opnames van echt bezoekersgedrag op uw site. Door de klikken, tikken en muisbewegingen van uw bezoeker te zien, kunt u direct bruikbaarheidsproblemen identificeren en problemen die ze tegenkomen.
  • Conversietrechters – Vind de grootste kansen voor verbetering en testen door te identificeren op welke pagina en bij welke stap de meeste bezoekers uw site verlaten.
  • Formulieranalyse – Verbeter het online invullen van formulieren door te ontdekken welke velden te lang duren om in te vullen, welke leeg zijn en waarom uw bezoekers uw formulier en pagina verlaten.
  • Feedbackpeilingen – Het verbeteren van de prestaties en ervaring van uw website begint met inzicht in wat uw bezoekers willen en wat hen ervan weerhoudt dit te bereiken. Richt vragen op specifieke bezoekers overal op uw web en mobiele site.
  • Inkomende feedback – Geef uw bezoekers een gemakkelijke manier om direct visuele feedback op uw website of app achter te laten. Zie waar mensen van houden en waar ze een hekel aan hebben, identificeer problemen en vind kansen voor groei.
  • Enquêtes – Bouw uw eigen responsieve enquêtes met een eenvoudige editor. Verzamel reacties in realtime vanaf elk apparaat. Verspreid uw enquêtes via weblinks, e-mails of nodig uw bezoekers uit net voordat ze uw site verlaten om hun bezwaren of zorgen aan het licht te brengen.
  • Rekruteer testgebruikers – Rekruteer de best mogelijke deelnemers voor gebruikersonderzoek en testen rechtstreeks vanaf uw site. Verzamel profileringsinformatie, contactgegevens en bied een geschenk aan in ruil voor hun hulp.

Deze plug-in zorgt voor een eenvoudige installatie van Hotjar op je WordPress-site, waardoor je direct toegang hebt tot alle Hotjar-functies.

 

Screenshots

Motionmill webdesign