Gravity

Gravity Forms is een premium WordPress-plug-in waarmee u formulieren kunt maken om op uw website te plaatsen. Met deze plug-in kunt u eenvoudig contactformulieren, quizzen en enquêtes aan uw website toevoegen. Het is populair vanwege functies zoals voorwaardelijke opmaak, die automatisch bepaalde vragen toont of verbergt op basis van de antwoorden van gebruikers op eerdere vragen, en routering, die formulierinzendingen doorstuurt naar e-mailadressen die zijn gespecificeerd in de inhoud van de formulierinzending.

Gravity Forms bestaat al meer dan een decennium en het is een vertrouwde, go-to-naam geworden in de WordPress-formulierplug-inruimte. In dit bericht leren we hoe u Gravity Forms op uw website kunt installeren en het meeste uit de functies ervan kunt halen.

Laat uw bedrijf groeien met HubSpot’s tools voor WordPress-websites

  1. Download zwaartekracht formulieren.
  2. Upload de Gravity Forms-plug-in naar WordPress.
  3. Installeer en activeer de plug-in.
  4. Voeg de licentiesleutel toe.
  5. Configureer algemene plug-in-instellingen.
  6. Maak een formulier.
  7. Voeg het formulier toe aan uw site.

Functies van de plug-in Gravity Forms

De plug-in Gravity Forms biedt veel opties om uw WordPress-leadformulieren gemakkelijk en gemakkelijk te gebruiken te maken. Hier zijn enkele opvallende functies om uw formulieren te verbeteren en gebruikersinformatie beter vast te leggen.

Formuliereditor

De Gravity Forms-builder functioneert als een gebruiksvriendelijke interface voor slepen en neerzetten. In de formuliereditor kunt u eenvoudig nieuwe velden toevoegen, typen velden selecteren en de velden indien nodig opnieuw rangschikken. De plug-in biedt meer dan 30 soorten formuliervelden, dus je verzamelt zo ongeveer alle informatie die je nodig hebt.

Doorsturen van e-mail

Zodra bezoekers uw formulieren beginnen in te vullen, kan Gravity Forms de inzendingen naar specifieke teamleden sturen, afhankelijk van de inhoud die op het formulier is ingevuld.

Stel dat u een dierenverzorgingsbedrijf heeft met verschillende medewerkers die gespecialiseerd zijn in verschillende dieren. U kunt een formulier aanbieden waarin geïnteresseerde klanten worden gevraagd de grootte van het huisdier te selecteren dat moet worden verzorgd (bijv. hond, kat, konijn). Klanten die “konijn” selecteren, ontvangen hun inzending naar de e-mail van de medewerker die gespecialiseerd is in het verzorgen van konijntjes. Uw toepassing is misschien minder schattig, maar net zo praktisch.

Voorwaardelijke logica

De voorwaardelijke opmaakfunctie van Gravity Forms — misschien wel de meest populaire functie — stelt u in staat specifieke velden te onthullen of te verbergen, afhankelijk van het antwoord van een gebruiker op of de selectie van een bepaald veld in het formulier.

Als een veld bijvoorbeeld vraagt: “Heeft u een huisdier?” en de gebruiker selecteert “Ja”, verschijnt er een nieuwe vraag waarin de gebruiker wordt gevraagd om uit een lijst te selecteren welke soorten huisdieren hij bezit. Als de gebruiker “Nee” selecteert, blijft het lijstveld verborgen.

Betalingen

Een andere populaire functie van Gravity Forms stelt u in staat prijsvelden in te voegen om betalingen te accepteren. Gravity Forms is geïntegreerd met PayPal, zodat u gemakkelijk en veilig betalingen rechtstreeks vanaf uw formulier kunt innen.

Gegevens exporteren

Als u formulierantwoorden moet opslaan, kunt u gegevens ook exporteren als een Excel-spreadsheet. Dit is vooral handig als u gedurende een lange periode gegevens uit uw formulieren verzamelt.

Gravity Forms biedt ook conversiegegevens, zodat u snel het aantal inzendingen dat u ontvangt kunt vergelijken met het aantal mensen dat het formulier bekijkt om wijzigingen aan te brengen en de verkoop te verhogen.

Bestandsuploads

Een opmerkelijke geavanceerde functie van Gravity Forms is de mogelijkheid van gebruikers om bestanden, inclusief afbeeldingen of documenten, te uploaden in formulierinzendingen. Als u door gebruikers gegenereerde inhoud accepteert, kan Gravity Forms dat ook aan. U kunt een formulier maken voor bezoekers om WordPress-berichten voor uw website in te dienen.

Zwaartekrachtformulieren gebruiken om uw publiek te betrekken

Om vertrouwen op te bouwen bij uw bezoekers en deze effectief op de markt te brengen, zijn formulieren essentieel om te overwegen bij het bouwen van uw WordPress-website. Het is de investering in een hoogwaardige plug-in waard om ervoor te zorgen dat uw gegevensverzameling naadloos en prettig is voor gebruikers.

Daarom raden we Gravity Forms aan – deze krachtige plug-in zal uw formulieren naar een hoger niveau tillen. Hiermee kunt u elk formulier sterk aanpassen, van wat de gebruiker ziet, tot wat de gebruiker kan indienen, tot wie de antwoorden ontvangt. Of u nu eenvoudige contactformulieren, e-mailregistraties of zelfs van plan bent om verkoopformulieren te maken, Gravity Forms kan u helpen dit alles en meer voor uw WordPress-site te doen.

Motionmill webdesign