Online projectmanagement via je website

Je zoekt een tool voor online projectmanagement? Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij weten hoe het gaat: je zaak groeit, het aantal projecten dat je opvolgt neemt steeds toe. Je wil je lopende projecten zo efficiënt mogelijk beheren. Een overzicht hebben van wie waar mee bezig is en wat de stand van zaken is. Je hebt dus een handige applicatie nodig waarmee je:

 • Online kan samenwerken met leveranciers en klanten;
 • Bijdragers toevoegt;
 • Taken toewijst;
 • Commentaren uitwisselt;
 • Rechtstreeks berichten stuurt;
 • De status van je project opvolgt via een kalender of tijdlijn.

Al deze zaken kan je integreren in je website. Er is dus geen noodzaak om op zoek te gaan naar een andere online toepassing. Maak een projectmanagementtool van je website! 

vele toepassingen voor groeiende bedrijven

Bouw je eigen praktische tool voor projectmanagement. Of laat het door iemand doen. (Wij zijn er voor je.) Het voordeel van zo’n tool is dat het gebeurt in jouw ‘branded’ omgeving. Jij hebt de volledige controle. Het is bovendien helemaal op maat van jouw behoeften.

Als dat je nog niet overtuigt, geven we je meer redenen om te investeren in je managementtools:

 • Verlopen je projecten vaak via hetzelfde stramien? Teken eenmaal je projectlijn uit en gebruik het daarna als template voor toekomstige projecten (in licht aangepaste vorm eventueel).
 • Optimaliseer je time management: alle medewerkers die inloggen krijgen meteen een overzicht van hun taken. En kunnen hun gespendeerde tijd ingeven.
 • Doe aan weldoordacht bestandsbeheer: je bewaart, organiseert je bestanden en deelt ze met wie ze nodig heeft.
 • Volg projecten op: je kent timings toe en volgt deadlines strikt op.
 • Je projectmanagementtool ook laten spreken met met je crm-pakket of intranet om nog efficiënter te werken? We leggen er een directe lijn tussen.

Zijn er nog andere bijzondere zaken, eigen aan jouw bedrijf of sector? Jouw probleem is onze uitdaging. We leveren oplossingen, gegarandeerd.

We denken graag met mee.

Zoek je advies?

Je hebt nood aan een strategie? Of aan een nieuwe website met een sterk design? Een partner voor je online communicatie? Of een partij die sterk is in storybranding? Die samen met jou je doelen uitzet en de tools in huis heeft om deze daadwerkelijk te bereiken? Die ervoor zorgt dat de juiste mensen je bedrijf vinden?

Over Motionmill

Motionmill is een webdesignbureau in Antwerpen. We zijn experts in WordPress. Je website is de belangrijkste bouwsteen voor je online communicatie. Wij creëren je brandingontwikkelen je website en zorgen er ten slotte voor dat je website gevonden wordt dankzij online marketing.

Grotesteenweg 91
2600 Antwerpen-Berchem

T: +32 (0)3 286 80 40

E: info@motionmill.com

Facebook Certified Media Buying Professional in Antwerpen

Motionmill